Гербери в Сатовча: Не усещаме подкрепа от партията

снимка: infomreja.bg

Общинското ръководство на ГЕРБ в Сатовча с председател Михаил Парпелов от с. Слащен спешно поиска среща с губернатора Костадин Хаджигаев и директорите на ВИК, РУГ и РИО за решаване на проблема с водния режим в селата Кочан и Осина. Те настояват да бъде пусната в експлоатация пречиствателната станция в  Кочан, която кметът на общината Арбен Мименов строи от години.

Кметове избрани с листата на ГЕРБ се оплакаха за налаган им от Мименов политичиски реваншизъм. Беше коментирана и темата за назначенията в РУГ Благоевград, проведени след тайни конкурси, на които са се явили само по едно предварително уведомено и поканено  лице.

“Не може ГЕРБ да е управляваща партия, да имаме областен управител от ГЕРБ, президент, всички регионални директори да са също от ГЕРБ, а ние да сме в неведение и да не чувстваме подкрепата на своите. Това са абсурдни неща и трябва да се сложи край. Не ни интересува кой депутат и кой кмет в каква схема е влязъл, на кой какво е обещавано. Настояваме да сме информирани, да работим екипно, защото парламентарните избори наближават и трябва да заслужим доверието на хората", коментираха от герберите в Сатовча.

Те заявиха, че ще информират премиера Бойко Борисов за това, което се случва в община Сатовча и ще настояват той, заедно с Цветан Цветанов и земеделския министър Мирослав Найденов за среща с местните жители.

 

КОМЕНТАРИ

Президента18:58 - 04.04.2012
На всички ключови позиции в Сатовча са ГЕРБери, но пълни некадърници.... Дори некадърника и досадника Живко Мутафчиев изгони инженера Ибрим Джилджов и се самоназначи на пречиствателната станция, а жената на Живко "храни" животните на Дикчан, но питайте я дали ги е виждала изобщо как изглеждат?!
до Мименов15:08 - 01.03.2012
Мименов сам виждаш че в Кочан никой не те иска, теб даже и във Вълкосел не те искат, събери си багажчето и патувай за Кавала до гроб, м*мка ти мръсна, само облаги търсиш от тва гнусно ДПС, ти си срам и позор за партията си. Такива като теб крадливи до никаде не стигат буклук, дано пукнеш и дано умреш в някой хотел.
ОТ ШЕСТИЦАТА18:16 - 29.02.2012
ОТИДЕТЕ НО ОЧЕН ЛЕКАР ДАВИ ПРЕГЛЕДА ЧЕСТЕ МНОГО ЗЛЕ А СЛЕД НЕГО И НА ПСИХИАТЪР
до шестицата15:14 - 29.02.2012
Хайде сега, по Благоевград сме ги виждали най малко 10 пъти заедно, а може би се бъркаме поне 15 пъти заедно, сам самички, мехми си е мехми, а жена му да не е забравяме че и тя си му е жена. и то да вдига много нависоко главата не само на мехми а и на арбенката

FACEBOOK