Община Гърмен актуализира програмата си за управление и разпореждане с общински имоти

Снимка: Infomreja.bg, архив

Общинските съветници от Гърмен дадоха съгласие за актуализиране на програмата за управление и разпореждане с общински имоти, като я допълниха с още девет имота с оглед осигуряване на бюджета в приходната му част. 

Три от имотите, които общината има намерение през настоящата година да предложи за продажба, се намират в село Рибново. Става въпрос за урегулиран поземлелен имот /УПИ/ в кв. 43-А с площ от 200 кв. м., УПИ в кв. 5 с площ от 292 кв. м и УПИ в кв. 6 с площ от 586 кв. м.

Съветниците от Гърмен гласуваха допълване на програмата и с три имота в село Дебрен, които администрацията ще предложи за учредяване на ограничени вещни права на строеж.

Според внесеното предложение за актуализация от кмета на общината Минка Капитанова към програмата се добавят и три имота в селата Лещен, Огняново и Ковачевица за прекратяване на съсобственост. Това са идеални части от урегулиран поземлен имот с площ от 130 кв. м по плана на село Лещен, имот от 78 кв. м в Огняново и имот от жилищна сграда в Ковачевица с обща площ от 2 декара.

 

КОМЕНТАРИ

Lainarkata00:04 - 06.08.2017
С такива управници какво друго да правят освен да продават ненасетната мома иска да лапа всичко защото си няма неин.Един суполанко докарала от Рибново неможе носа да си измие уволни Гърменката за да сложи още Дебренски пити.Каде сте Гърменци до кога ще сте под Дебренско робство скоро и джамия ще ви направи Дебренката вие чякайте и се занимавайте с циганите тя ше ви разкаже играта...
Огоггугихлхлхлгкгиг12:58 - 04.08.2017
Е тая путка майна Жековчето (буренцето)Мустафа Таламанов от рибново който работи в техническа служба в общината пак ще присвои някой и друк имот.Защо го търпят някой рибанци още не знам а колко хора бяха ощетени с неговите схеми.
Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK