ГЕРБ стартира кампанията си в Благоевград

снимки: ГЕРБ-Благоевград

С тържествен молебен ПП ГЕРБ стартира предизборната кампания в Благоевград.

С вяра в успеха прекрачиха прага на църковния храм "Въведение Богородично" кандидатите на ГЕРБ за народни представители  от I многомандатен избирателен район. В храма бяха и представители на всички партийни клубове на територията на община Благоевград.

 В ранния следобед бе осветен офиса на общинската организация в Благоевград. След църковния ритуал областният координатор и втора в листата Даниела Савеклиева заяви своята увереност в изборната победа на партията. И допълни: „Ще управляваме с отговорност към децата и бъдещето на България. Ще увеличим икономическия растеж, с което ще се осигури развитие на бизнеса и увеличаване на заетостта”.

Категорична увереност в позитивните и съзидателни нагласи за бъдещ мандат изрази и общинският ръководител на ГЕРБ и кандидат-депутат Йордан Андонов. „ В  ГЕРБ-община Благоевград с все по-голям ентусиазъм заявяват желанието си за членство много хора. Това е и най-стойностният аргумент за твърдението на председателя ни Бойко Борисов, който заяви, че вярва в инстинкта на българите”, каза още Йордан Андонов.

 

снимки: ГЕРБ-Благоевград

КОМЕНТАРИ

lili10:32 - 21.04.2013
NE SAMO V TAZI KURUPZIONNA SXEMA YHCASTVA KAMBITOV ,TOI E ZA ZATVORA ,EBATI NADYTOTO HCOVEHCE. PITAITE TONI MYRTOV KOLKO MU VRAHCA OT OBHCESTVENITE OORAHCKI KOITO TOI PEHCELI NEPREKASHATO.
не12:02 - 20.04.2013
Не случайно Борисов се кри от народа си толкова време. Дано да позабрави какво е било и да се подлъже по новите му лъжи. С разкаян вид той си позволява да говори дори за малки „грешки". Не направил „навреме някои рокади".Това вече е нова тенденция в думите на Борисов: досега му беше виновно правителството на тройната коалиция, сега започна да се оправдава със собственото си правителство, със Симеон Дянков и линчуваните министри.В този мандат доказаха, че калинките са навсякъде и че само партийни членове могат да заемат дори най-ниските длъжности в администрацията. Качеството на кадрите е проблем на ГЕРБ и българите вече го знаят. Римейк на Борисов и Цветанов биха унищожили държавността и достойнството ни като нация. А оцелелите министри, кандидати отново за властта, повтарят като зомбирани едно явно утвърдено от вожда им „признание": допуснахме малка грешка, като „позабравихме доходите на хората." Как можеш да „забравиш", че народът ти мизерства и сега на национална конференция да провъзгласяваш: „това е само началото, имаме воля да продължим."Ако това е" само началото",тогава можем да си представим какво очаква страната ни през следващите четири години: още 400 000 безработни, ликвидиран среден и дребен бизнес, младежи без бъдеще.
до хак15:58 - 17.04.2013
Ами схемата за нанесените от него вреди с хората които назначи, трябва ли да я забравим.....какви са щетите от тия серанини........и кой ще поеме отговорност??????Ти ги плюеш те си мислят че "роса ги роси".......Пълен олигофренизъм, посредственост,шовинизъм и каквото още се сетите!!!!!!
Гърмен Гърми12:06 - 17.04.2013
Тези цитирани по-горе са мафиоти, елате да видите горите в Гърмен! Само където са забравили да цитират в схемата и Розен Марчев. Това са всички престъпници. Изодоха народа, изсякоха гората и прибраха милиони лв.

FACEBOOK