ГЕРБ разпъна предизборна шатра пред училище, активисти размахват среден пръст

снимки: infomreja.bg

Вчера около 17.30 часа – времето, в което учениците излизат от училище, до пешеходната пътека пред двора на V ОУ “Васил Левски” в Кюстендил активисти на ГЕРБ раздаваха на децата предизборни агитационни материали – бонбони, балони, знаменца, химикалки и снимки на кандидата на партията за кмет на община Кюстендил Никола Татарлиев.

За удобство на излаза на пешеходната пътека бе разпъната специална шатра, от която децата бяха приканвани да се спрат и да си вземат от предизборните подаръци. Ръководител на активитистите, ангажирани с предизборната пропаганда, беше и синът на областния управител, който  показваше среден пръст  на граждани, опитващи се с фотоапарат да документират акцията. Това е поредната предизборна акция на ГЕРБ, причакваща децата пред училищата им.

Преди няколко дни малчугани бяха пресрещани с партийни знамена и диплянки на излизане от I ОУ , а на тийнейджъри от Професионалната гимназия по туризъм бяха раздавани фланелки. Училищните ръководства в такива случаи предпочитат да се направят, че не знаят и не са видели нищо, тъй като подаването на сигнал и изразяването на протест би могло да им навлече директно или косвено неприятност. Родителите пък нямат начин да изразят официален протест, тъй като не могат да докажат кой е дал на децата им предизборните бонбони и други пропагандни материали, с които се прибират у дома.

Снимките, които снощи бяха направени пред училищната сграда,  със сигурност обаче не могат да бъдат интерпретирани двусмислено и или оспорвани.

 

КОМЕНТАРИ

оле10:15 - 13.10.2011
Къде е входа на училището бе? Айде не се правете
Анти-гербер14:32 - 12.10.2011
Излагат се с тия шатри и тия прословути гербаджийски бонбонки. С това ли ще лъжат и примамват народа-с лукчета и показни, натрапчиви кампании? Ха- ха, не благодаря, аз бих предпочел да не ме черпят с бонбонки, изфабрикувани с моите пари, парите на данакоплатеца, не искам разни фолк гърли да ми пеят по селските мегдани, отново с мои пари и тия шатри?!?! Каква им е функцията, извинете?! Някакви нахакани младежчета да ми размахват средни пръсти. 50 милиона за предизборна кампания.....без коментар, аз мисля, че щяха да спечелят много повече гласове, ако част от тези 50 милиона отидат като еднократна помощ в социалните домове за сираци.
Ха-ха13:57 - 12.10.2011
Е, сега наистина се изложиха!
Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK