ГЕРБ получи широката подкрепа на десните партии в Гоце Делчев за изборите в неделя

снимка: infomreja.bg

На официална пресконференция късно снощи бяха обявени коалиционните партньори на ГЕРБ за предстоящия балотаж. ФАГО, ВМРО-НИЕ, СДС, „Сдружение за Гоце Делчев”, КП "Обединен демократичен съюз-Неврокоп-ПП ДСБ и КП-ОДС" застават зад кандидатурата на Георги Андонов от ГЕРБ за кмет на община Гоце Делчев и призовават членовете си да гласуват за него на предстоящия балотаж в неделя.

„Изборните резултати са очевидни. Призоваваме всички от града да излязат и да гласуват, а не после да се сърдят, че някой е определил кой и как да живеем. В момента селата определят вота. Няма лошо в това, но гражданите от Гоце Делчев трябва да проявят своята гражданственост. Време е в Общината да седнат хора, които работят, а не такива, които имитират работа” , коментира партийното си решение Георги Мегданов от СДС.

Павел Петелов от ВМРО-НИЕ също коментира „уникалния шанс, който имат жителите на Общината”. „Този шанс не е за изпускане. След резултатите от първия тур става ясно, че в неделя имаме реален шанс за промяна и ще я направим – именно чрез подкрепата на всички десни партии”, коментира още той.

Георги Андонов оцени подкрепата като „изключително ценна” за демокрацията в Гоце Делчев и изтъкна, че „за да започнат да се случват нещата в Гоце Делчев, трябва да има подкрепа между партиите – такава, каквато я виждаме и на тази среща. За успешното управление на Общината трябва да има широк консенсус между политици, бизнес и общественици. Гарантирам, че политиката, която ще реализирам, ако стана кмет на Община Гоце Делчев, ще се осъществява чрез широк дебат. Защото само чрез дебат ще могат наистина да се реализират всичките ни планове”.

За финал, Спас Тетимов от КП "Обединен демократичен съюз-Неврокоп-ПП ДСБ и КП-ОДС" обобщи: „Първият рунд е спечелен, защото чрез това обединение, ние вече имаме сериозна преднина в Общинския съвет. Остава да спечелим и в неделя и тогава вече със сигурност бъдещето на Гоце Делчев ще бъде белязано от промяната!”.

 

КОМЕНТАРИ

до 11111:23 - 28.10.2011
за съжаление бсп си играе с етническия вот на хората от района те под диктовката на дпс разиграват този вот. те си играят с гласовете на мохамеданите и спрете за всичко лошо да обвинявате герб те не са ви виновни за нищо. просто страха на бсп е огромен и те пускат всичко това в пространството.
11110:29 - 28.10.2011
СЪГРАЖДАНИ,НЕ РАЗИГРАВАЙТЕ ЕТНИЧЕСКАТА КАРТА,ТОВА Е БОМБА СЪС ЗАКЪСНИТЕЛ! ТЕЗИ ХОРА ОТ СЕЛАТА СА НАШИ СЪГРАЖДАНИ И ТЕХНО Е ПРАВОТО ДА ОПРЕДЕЛЯТ СВОЯТА ПОДКРЕПА ЗА МОСКОВ ИЛИ АНДОНОВ! НЕ СИ ИГРАЙТЕ С ОГЪНЯ!?..
Синан15:38 - 27.10.2011
Духов и Кондев само вие си останахте във форумите помпайте се колкото си искате тая просто няма да я биде
Синан15:37 - 27.10.2011
Духов и Кондев само вие си останахте във форумите помпайте се колкото си искате тая просто няма да я биде

FACEBOOK