ГЕРБ получи широката подкрепа на десните партии в Гоце Делчев за изборите в неделя

снимка: infomreja.bg

На официална пресконференция късно снощи бяха обявени коалиционните партньори на ГЕРБ за предстоящия балотаж. ФАГО, ВМРО-НИЕ, СДС, „Сдружение за Гоце Делчев”, КП "Обединен демократичен съюз-Неврокоп-ПП ДСБ и КП-ОДС" застават зад кандидатурата на Георги Андонов от ГЕРБ за кмет на община Гоце Делчев и призовават членовете си да гласуват за него на предстоящия балотаж в неделя.

„Изборните резултати са очевидни. Призоваваме всички от града да излязат и да гласуват, а не после да се сърдят, че някой е определил кой и как да живеем. В момента селата определят вота. Няма лошо в това, но гражданите от Гоце Делчев трябва да проявят своята гражданственост. Време е в Общината да седнат хора, които работят, а не такива, които имитират работа” , коментира партийното си решение Георги Мегданов от СДС.

Павел Петелов от ВМРО-НИЕ също коментира „уникалния шанс, който имат жителите на Общината”. „Този шанс не е за изпускане. След резултатите от първия тур става ясно, че в неделя имаме реален шанс за промяна и ще я направим – именно чрез подкрепата на всички десни партии”, коментира още той.

Георги Андонов оцени подкрепата като „изключително ценна” за демокрацията в Гоце Делчев и изтъкна, че „за да започнат да се случват нещата в Гоце Делчев, трябва да има подкрепа между партиите – такава, каквато я виждаме и на тази среща. За успешното управление на Общината трябва да има широк консенсус между политици, бизнес и общественици. Гарантирам, че политиката, която ще реализирам, ако стана кмет на Община Гоце Делчев, ще се осъществява чрез широк дебат. Защото само чрез дебат ще могат наистина да се реализират всичките ни планове”.

За финал, Спас Тетимов от КП "Обединен демократичен съюз-Неврокоп-ПП ДСБ и КП-ОДС" обобщи: „Първият рунд е спечелен, защото чрез това обединение, ние вече имаме сериозна преднина в Общинския съвет. Остава да спечелим и в неделя и тогава вече със сигурност бъдещето на Гоце Делчев ще бъде белязано от промяната!”.

 

КОМЕНТАРИ

до 11111:23 - 28.10.2011
за съжаление бсп си играе с етническия вот на хората от района те под диктовката на дпс разиграват този вот. те си играят с гласовете на мохамеданите и спрете за всичко лошо да обвинявате герб те не са ви виновни за нищо. просто страха на бсп е огромен и те пускат всичко това в пространството.
11110:29 - 28.10.2011
СЪГРАЖДАНИ,НЕ РАЗИГРАВАЙТЕ ЕТНИЧЕСКАТА КАРТА,ТОВА Е БОМБА СЪС ЗАКЪСНИТЕЛ! ТЕЗИ ХОРА ОТ СЕЛАТА СА НАШИ СЪГРАЖДАНИ И ТЕХНО Е ПРАВОТО ДА ОПРЕДЕЛЯТ СВОЯТА ПОДКРЕПА ЗА МОСКОВ ИЛИ АНДОНОВ! НЕ СИ ИГРАЙТЕ С ОГЪНЯ!?..
Синан15:38 - 27.10.2011
Духов и Кондев само вие си останахте във форумите помпайте се колкото си искате тая просто няма да я биде
Синан15:37 - 27.10.2011
Духов и Кондев само вие си останахте във форумите помпайте се колкото си искате тая просто няма да я биде
Синан15:37 - 27.10.2011
Духов и Кондев само вие си останахте във форумите помпайте се колкото си искате тая просто няма да я биде
Тодорчо15:36 - 27.10.2011
Страхливците сте вие май от ГЕРБ Гоце Делчев щом за отрицателно влреме един платен писач е нафукал 5 коменталрра за да помпи недоволството към Москов . Тая подкрепа епроформа помнето го от мен строихте ги под натиск да ви оказват подкрепа но хората дето гласувахме за Гераксиев, Павката Петелов Фагото и другите няма да гласуваме за Андонов защото никой не може да ни задължи да го направим . Пък вие си пишете каквото искате във форумите резултата в неделя вечер ще се види .
Знам11:55 - 27.10.2011
Леле хора какво научих- Москов обикаля по мохамеданските села и призовава хората да гласуват за него, но най-наглото е че той им обещава да стане член на ДПС официално ако и този път го подкрепят, е такава наглости безочие на съм очаквал. Въпреки че той негласно си е техен член и работи за тях. Значи много се страхува, защото вижда превъзхождащ го опонент, който ще го издуха от топлото му легушче.
Нора11:48 - 27.10.2011
Москов трепери края ти се вижда и със заплахи или без хората вече им е писнало да ги лъжеш и да си продават гласа за някой лев или сладка службичка. Гоце Делчев трябва да се развива, трябва да има нови работни места, нови улици, нови детски площадки и много още нови неща. Чакахме ги доста време да се случат, но само с това си останахме. Вече няма да си даваме гласа за напразни обещания.
Ралица11:44 - 27.10.2011
Хората вече не се страхуват и им е омръзнало от заспалото управление на общината, те искат промяна и ще си я постигнат.
Elena11:09 - 27.10.2011
Браво на вас,достойни неврокопски мъже!Ние,вашите избиратели оценяваме жеста и ви благодарим! Дано в неделя се поздравим с нов кмет-г-н Андонов! Успех на всички демократи!
Код за сигурност, въведете кода 2xd
loading...