Общинските структури на ГЕРБ в Бобошево и Трекляно проведоха отчетно-изборни събрания

Снимки: Пресцентър

Общинските организации на ПП ГЕРБ в Бобошево и Трекляно проведоха редовните отчетно-изборни събрания, по време на които бяха направени отчет на работата им и номинации за нови ръководства на структурите. Гости на събранията бяха областният координатор и депутат Кирил Калфин, народният представител Радослава Чеканска и общинският лидер на ГЕРБ - Кюстендил Виктор Янев.

Ръководните органи и в двете общински организации са петчленни - председател, организационен секретар и членове. В най-малката община в България – Трекляно – за председател бяха номинирани Иван Николов и досегашният такъв – Таня Иванова. Две номинации бяха направени и за организационен секретар – на общинския съветник и секретар на ГЕРБ - Трекляно до момента Ани Симеонова, както и на Николай Асенов. Пет бяха направените номинации за членове на общинското ръководство.

Анализ на дейността на политическата сила в община Бобошево от 2015 г. до момента направи Гергана Виделова, която е общински съветник в местния парламент и досегашен председател на структурата на ГЕРБ там. За нов ръководител номинации получиха отново Гергана Виделова, както и председателят на ОбС и координатор на Жени ГЕРБ – Даниела Стоянова. Присъстващите номинираха за ръководител и Радослав Шопски.

За организационен секретар на ГЕРБ - Бобошево номинациите бяха четири –  Валентина Николова, председателят на Младежи ГЕРБ Миглена Георгиева, Боряна Василева и Радослав Шопски. Четири бяха номинациите и за членове на ръководството.

Новите ръководства на общинските структури в Бобошево и Трекляно ще бъдат окончателно утвърдени след решение на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK