Михаела Крумова: Организацията на Жени ГЕРБ е изключително всеобхватна и работи с невероятен хъс

Снимки: Пресцентър

Областната организация на Жени ГЕРБ – Кюстендил проведе отчетно събрание на дейността си за последните три години. Гости на събранието бяха народният представител и областен координатор на ГЕРБ Кирил Калфин и общинският координатор на политическата сила в Кюстендил Виктор Янев.

Отчетен доклад на дейността на структурата за последните три години представи областната координаторка на ЖГЕРБ Реонита Йорданова. Тя посочи редицата социални, доброволчески, дарителски, превантивни и културни кампании, реализирани от дамските структури в Кюстендилска област. Пред присъстващите Реонита Йорданова представи на видео стена стотици снимки от всички инициативи, провели се през последните три години от ЖГЕРБ.

В началото на форума, дамите от областта поздрави Кирил Калфин и им благодари за активността и добрата работа. Като областен координатор той оцени високо дейността на Жени ГЕРБ в региона, като подчерта, че се работи в правилната посока.

Пред присъстващите Калфин посочи, че политическа партия ГЕРБ има силни и работещи структури както на местно, така и на централно ниво. Народният представител обясни още, че страната ни се нарежда на трето място по темпове на икономически растеж в Европа и ЕС и това е благодарение на добрата политика на управление на правителството на Борисов.

„Самият областен град също придобива друг облик”, заяви още Кирил Калфин, давайки за пример санираните блокове в Кюстендил, укрепването на коритото на река Банщица, благоустрояването на централната част около галерията, обновяването на образователната инфраструктура и т.н. „Имаме уверението, че за много неща още ще бъде помогнато в цялата област, доколкото позволява финансовата рамка на държавата, разбира се”, увери народният представител от ГЕРБ.

По време на събранието, презентация във връзка с предстоящото ротационно Председателство на България на Съвета на ЕС пред 2018 г. представи Радослава Чеканска – общински координатор на Жени ГЕРБ – Дупница. Тя посочи неговото огромно значение за страната ни и обясни колко е важно да бъдем добре информирани за това събитие. Чеканска говори още за солидарността на Европейския съюз и ползите за България от 10-годишното й членство в Съюза.

По време на отчетното събрание, дамите от област Кюстендил чуха и специално видео обръщение от българския еврокомисар Мария Габриел.

Михаела Крумова, член на НИС на ЖГЕРБ и председател на Общинския съвет в Кюстендил, също благодари на дамите от областта за активната обществена дейност и отделеното време от тяхна страна. „Организацията на Жени ГЕРБ е изключително всеобхватна и работи с невероятен хъс. Във всяка една община, всяка една от вас дава своя принос за организацията”, посочи Михаела Крумова. Тя бе категорична, че ПП ГЕРБ е единствената алтернатива, за да върви страната напред и да бъде стабилна.

Пред дамите Крумова анонсира и предстоящия на 27-28 ноември есенен колоквиум, на който ще присъства и Дорис Пак - председателят на ЕНП - Жени. „В началото на декември предстои и политическа академия на ЖГЕРБ, на която ще бъде домакин Перник и председателят на дамската структура за страната г-жа Ирена Соколова”, обясни още Крумова.

 

 

Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK