ГЕРБ дари над 30 000 лв. за лечение на 2-годишно дете и млад мъж

снимки: Пресцентър ГЕРБ

Над 31 000 лева дари ПП ГЕРБ за лечение на 35-годишния Мариан Гроздилов и 2-годишната Борислава Манчева, и двамата от община Сандански.

По време на благотворителен футболен турнир, организиран от ПП ГЕРБ – Сандански, който се проведе в събота на градския стадион, бяха събрани 1170 лв. от таксите за участие на 16-те отбора и дарения на зрители. Средствата бяха връчени на бащата на малката Борислава – Борислав Манчев.

30 000 лева е приносът на националното ръководство на партията. Новината бе огласена от лидера на ГЕРБ в общината Георги Баханов при награждаването на победителите в турнира.

Кметът на Сандански Андон Тотев направи опит да провали инициативата, като не допусна отборите на терена, докато не се плати наем, въпреки решение на Общинския съвет, стадионът да се предоства за безвъзмездно ползване за провеждането на благотворителния турнир, коментираха с недоволство организаторите.

Въпреки опита да се саботира благотворителната инициатива на терена излязоха 16 любителски отбора. „Вие имате големи сърца, изключително съм щастлива, че съм днес тук с вас”, развълнувана се обърна към участниците Даниела Савеклиева - областен координатор на ГЕРБ и председател на Общинския съве в Благоевград.

Георги Баханов също благодари на състезателите, които се включиха в благотворителната инициатива, организирана от ГЕРБ - Сандански.
 

снимки: Пресцентър ГЕРБ
снимки: Пресцентър ГЕРБ

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK