ГЕРБ-Благоевград, прие 204 нови членове

Снимка: Infomreja.bg

Най-много са желаещите от Петрич и Благоевград

Структурата на ГЕРБ в Благоевградска област продължава да се разраства. Само за последните месеци в 14-те общински структури са приети 204 нови членове. Най-много са желаещи да членуват в партията в общините Благоевград и Петрич.

„Добрите резултати се дължат на политиката, насочена към хората, която ГЕРБ води на национално ниво. Активната работа на народните представители от ГЕРБ и срещите им с хората от различни населени места имат широк отзвук и влияят в положителна посока”, коментира областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков. 

Според него големият брой на новоприети членове се дължи и на всеотдайната работа на всички общински ръководства и общинските съветници на партията по места. Всичко това показва, че местните структури са в кондиция, мобилизирани и обединени. 

През лятото областното ръководство на партията ще направи обиколка във всички общини, за да се проведат срещи с общинските ръководства и членове на ГЕРБ.

 

КОМЕНТАРИ

дончо попов18:28 - 08.06.2020
ебах ти и дебила новаков, дойде в сатовча уж да разследва лидера на герб ( завършил осмо отделение със 2 и 1/2 ) дали е разбойник или не, ( този гнус нанесе щети на природата за два милиарда лв.) а този дебилко новаков уж провери и отговори, ехе голяма работа е направил, така ли путка майно увеличаваш членовете си, като плащаш статийте си, ахаа, но ние пак те питаме помак гнусен, брадясал лъжец, подписа ли ,,алибаба" фалшива концесия на приятеля ти ленко, бягаш от отговор, а няма такава фирма към 20.07.12г. (тя е в небитието от 19. 09.11 г. ) няма и фирма която притежава уто 395/ 120209г. подписано от апаша нено димов ( тя е в небитието от забележи идиот такъв , м.август 2007 г.) а и фирмите да са му наред той няма права да работи , той е кмет, 2 мандата спечелени му от един друг боклук като теб, цв. цв. , той се намира в конфликт на интереси, съгласно зпб той неможе да унищожава защитени със закон територий, нали дойде в сатовча да разговаряш със нас гражданите а не с твоя престъпник?????? или да си кажем истината, ти му уреди да разбие отд 90 ю2 натура 2000 , да спечели от това 3 милиона лв. та дойде да си вземеш хонорара, не си плащай статийки а отговори какво те пита народа, ???
Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK