Обиколката на Югозапада продължава! Цветан Цветанов разговаря с жители на Петрич

Снимки: ГЕРБ

Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов се разходи тази сутрин по главната улица на Петрич и разговаря с жители на града. Заедно с Цветанов бяха още кметът на Петрич Димитър Бръчков и народните представители от ГЕРБ-Благоевград Даниела Савеклиева, Георги Динев и Александър Мацурев.

По време на обиколката си из централната част на града Цветан Цветанов разгледа новостроящия се закрит пазар. Той е на стойност 1,2 млн. лв., като средствата са отпуснати с постановление на Министерски съвет. Хората в Петрич споделиха с Цветанов, че са изключително доволни от работата на кмета Димитър Бръчков. Гражданите обсъдиха с председателя на ПГ на ГЕРБ и възможностите за инвестиции, откриването на нови работни места и пенсиите.

Възрастен мъж постави пред Цветан Цветанов проблема със спортната база в града, която в момента се използва от наемател. По време на разговора стана ясно, че дори се забранява достъпът на общинските спортни клубове дo съоръжението. Председателят на ПГ на ГЕРБ увери своя събеседник, че с кмета на града и народните представители от ГЕРБ-Благоевград полагат максимални усилия, за да се реши спорният въпрос със спортната база „Цар Самуил“.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK