ГЕРБ - Симитли регистрира в ОИК кандидат-кмета си д-р Александър Костов и листа за съветници

д-р Александър Костов, снимка: ГЕРБ - Симитли

Кандидатът за кмет на ПП ГЕРБ в община Симитли д-р Александър Костов, заедно с общинския лидер Георги Лунджов, внесе в Общинската избирателна комисия документите за регистрация на кандидат-кмет и самостоятелна листа за общински съветници за участие в местния вот на 23 октомври. Проверката на членовете на комисията показа, че цялата документация е изрядно окомплектована.

Водач на листата на ГЕРБ в Симитли е д-р Александър Костов, на второ място е общинският председател на партията Георги Лунджов, след него се нарежда педагожката от СОУ „ Св. Св. Кирил и Методий” - Симитли Иванка Иванова. Бизнесменът от с. Крупник Петър Ваканин е четвърти, на пето място е техническият ръководител на „ ВиК”, район Симитли, Лиляна Айкова, на шеста позиция е утвърдената с професионализма си  - агроном Лиляна Благоева от с. Черниче, седма е личният лекар на хиляди симитличани д-р Донка Благоева.

Достойно място в листата заема младата юристка Надежда Илиева. До 17-то място в листата на управляващата партия присъстват уважавани и авторитетни личности с различини професии и компетенции от Симитли и всички съставни села на общината. 

Този следобед стана готова и чаканата от служба "ГРАО" справка за постоянните и настоящи адреси на кандидатите. Предстои заседание на Общинската избирателна комисия в 17 часа, което ще излезе с решение за регистрация на подалите до момента документи партии и коалиции.

 

КОМЕНТАРИ

БКП02:13 - 29.11.2014
Това докторче се скъса да се натиска за директорски постове, да вземе да я скъса тая диплома и без това не разбира нищо от докторлък :)
vania14:56 - 16.10.2011
Uspeh drKOSTOV
Ani00:24 - 21.09.2011
Докторът притежава класа, поли отдавна вече е аутсайдер, той ще е новият кмет на Симитли, въпреките надскачането на Полито.
той18:53 - 20.09.2011
Успех, докторе, но те чака тежка битка срещу несменяемия Поли. Кураж и късмет!

FACEBOOK