ГЕРБ - Сапарева баня регистрира листата и кандидат-кметовете си

Снимки: Пресцентър ГЕРБ - Кюстендил

Кандидатът за кмет на община Сапарева баня Калин Гелев регистрира листата със съветници и кандидат-кметовете на ГЕРБ в ОИК за предстоящия местен вот.

Политическата сила в община Сапарева баня ще се яви с листа от 13 общински съветници и кандидати за кметове и в трите села.

Водач на листата ще бъде общинският координатор и кандидат-кмет Калин Гелев. Второто място е за представител на гражданската квота - Иван Куйов, който се занимава с частен бизнес.

Общинският съветник през изминалия мандат Николай Мертекчийски е трети. Следващ е Калин Базиргянов от с. Сапарево, пети - Йордан Йовев от с. Ресилово /земеделски производител/, шести - инж. Иво Иванов.

На следващо място в листата е Александър Алащинов, осми е представител на гражданската квота - Христо Милтенов, девети - общинският съветник досега Любен Кръстев.

Две дами намират място в листата - Любка Маргина /счетоводител/ и Евелина Гиздова /финансов консултант/. Йордан Камджилов от с. Овчарци е дванайсти, последен  в листата на ГЕРБ е 21-годишният студент Светлин Христов, който е и най-младият представител в нея.

В с. Ресилово ГЕРБ ще пусне в кметската надпревара Асен Джаджаров, а в с. Овчарци ще заложи на Ирена Ранова. В с. Сапарево ПП ГЕРБ издига като кандидат за кмет Йордан Йорданов, който се занимава със частен бизнес.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK