Георги Васев получи регистрация за кандидат-кмет, Спас Ненов - за съветник

Общинска избирателна комисия - Благоевград, снимка: infomreja.bg

Георги Васев официално получи регистрация в Общинската избирателна комисия като кандидат-кмет на Благоевград от политическа партия "ВМРО-БНД". Той е водач и на кандидатската листа за общински съветници, която също бе вписана в ОИК. Втори е Георги Милушев Гоцев, а трети е историкът Иван Стоянов, който бе съветник в настоящия местен парламент.

Днес в ОИК бе официално обявена и листата за общински съветници на ПП "Обединена социалдемокрация". Водач е известният благоевградски бизнесмен Спас Ненов, след него се нареждат Данаил Георгиев Узунски и Антони Александров Томанов. Листата е от 35 кандидати, в нея място е намерил и Славчо Кордев, собственик на автосервиз в Благоевград.
Синята коалиция пък официално взе регистрация за своя кандидат-кмет на Благоевград- арх. Васил Тинчев.

Днес в ОИК официално се вписаха и няколко кандидати за кметове на селата от община Благоевград. Регистрация получи Иван Станкев Стойчев, който ще се бори за нов мандат като кмет на село Бело поле. Той е издигнат от "ВМРО-БНД". Воеводите имат свой кандидат и за село Покровник. За кметското място там ще се бори Стоичко Митков Кузмански. В Падеш ВМРО-БНД застава зад Методи Атанасов Калайджийски.

В надпреварата за нов мандат се включва и настоящия управник на селото Валери Качулски от името на Синята коалиция. Сините имат свой човек и за село Изгрев - там в предизборната битка се включва Борислав Георгиев Васев, а за село Рилци техен кандидат е Насю Тодоров Саргалиев.  


 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK