Георги Първанов ще участва в „Древен Кюстендил в съвременна Европа”

снимка: БГНЕС, архив

 

Георги Първанов идва на посещение в Кюстендил тази събота. Поводите са два: единият е среща с гражданите, на която президентът ще се отчете за свършената през втория си мандат работа. На 11 юни, събота, от 18 ч. в голямата зала на театъра кюстендилци са поканени на среща-разговор с държавния глава. Основна цел е той да отчете последния си мандат пред местната общност. По-рано през деня президентът ще има срещи и с жителите на Трекляно и Невестино.

Вторият повод е участието на Първанов в международния бизнес форум „Древен Кюстендил в съвременна Европа”. Инициативата за събитието е на арх. Юлий Фърков и адв. Мая Шишкова. Срещата е също в събота, от 11 ч. в хотел "Велбъжд". Предвидено е да се съберат над 120 представители на бизнеса, архитектурата, археологията и турзима от Италия, Швеция, както и техни колеги от България.  

Адвокат Шишкова отправи покана за участие в конференцията към всички заинтересовани представители на местния бизнес. Участието си във форума са потвърдили вече посланиците на Швеция и Италия, и председателят на италианската търговска камара.

 

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf
loading...