Георги Пирински: Евровотът е натоварен с внушения от ГЕРБ за реванш и репресия

снимки: Пресцентър БСП - Благоевград

Предстоящите избори за Европейски парламент на 25 май са от изключително значение за начина, по който Европа и страната ни ще се развиват в следващите години. Това заяви на пресконференция, провела се днес в Благоевград с местните медии, кандидатът за евродепутат от листата на Коалиция за България Георги Пирински.

Според него пред Европа и страните съществуват две възможности. "Или да продължи  досегашната дясна политика на управление, която нанесе много поражения в живота на хората с орязването на бюджета с оправданието за баланс на финансите и ограничаването на социалните права. Или да се подкрепи позицията на европейските социалисти  за гарантиране на нови работни места, минимални доходи и максимално заплащане, за да има икономически растеж и нормален живот", поясни Пирински.

Той постави акцент върху кризата в Европа и разочарованието на гражданите от това, което им се предлага в Европейския съюз днес.

Според него предстоящите европейски избори са натоварени с внушения от страна на ГЕРБ за реванш и репресия. Бяха отправени много въпроси, свързани със сегашната политическа ситуация в Украйна, както и за приемането на Турция за член на Европейския съюз.

Георги Пирински бе придружен и от кандидата за депутат в Европейския парламент от листата на Коалиция за България Стоян Ташков.

На срещата с журналисти присъстваха и депутатът от Коалиция за България Емил Костадинов, областният лидер на БСП Юлиян Гошев и общинският председател д-р Владимир Пандев.

По-късно кандидатите за евродепутати от Коалиция за България се срещнаха с избирателите от Благоевград в залата на местното читалище.

 

снимки: Пресцентър БСП - Благоевград

КОМЕНТАРИ

ГРОБ10:25 - 15.05.2014
Майкави гробарска забравихте какво правехте. Но тези комоняги много ви траят още ви държат по службите, затово и те ще патят.Трябва червена метла каквато беше герберската.Та да видите как боли.
балдьовска калинка20:08 - 14.05.2014
Маро вземи се скрий вече някъде или иди на бик да ти олекне.Пак си като розгонен бизон,няма ли кой пак да ти вземе огъня, знаеш като КОЙ?
12319:55 - 14.05.2014
МАРИЯ СТОЯНОВА ДОРИНДА ПАК СЕ РАЗПИСА ПО ФОРУМИТЕ.ИЗГОНИХА Я,ЧЕ НАПРАВИ УЧИЛИЩЕТО ХАОС.НАЛИ ТИ МИРИЗЛИВО МАРЕ ЛИЖЕШЕ ОНАЯ РАБОТА НА БОЯНИН ЗА ДА ТЕ ПАЗИ ПЪК СЕГА ПЛЮЕШ? НАЛИ ТИ ТЪПО МАРЕ СЕ ОТКАЗА ЗАЕДНО С МЪЖА ТИ ОТ ГЕРБ,СЕГА ПАК НА КОЙ ГО ДЪРВИШ? МАРЕ,ВЗЕМИ ДА СЕ ОКЪПЕШ,ЧЕ СИ НЕЧИСТОПЛЪТНА Е ТЯЛОМ И ДУХОМ!Г-ЖА БОЯНИНА Е КЛАСИ НАД ТЕБ.
Мулетигър18:59 - 14.05.2014
Не виждаме, как променихте живота на хората, освен реваншизъм нищо друго, ГЕРБ разкара само некадърниците ви, а сега какво???? Хора с доказан професионализъм се гонят поголовно и се назначават правоверни некадърници от ДПС примери много - Гърмен, Хаджидимово, в целият първи многомандатен район!!!В Гърмен башибозука на Башев!!! В Хаджидимово Имамовците от Абланица ще се избият в ДПС, чий малоумник да назначат - на Арсо Манов или на Младен Имамов!!!! Боянин гиди долна червена пияницо, къде са младите кадри на БСП???? Идва вашият край,през октомври всичките ви отрепки ще бъдат разкарани!!!!А през 2015 и ПОХОТЛИВИЯТ Неандерталец - Терзиевото МУЛЕ, а ти другарю Боянин и жена ти, ще сте аут и без пукнат грош!!!!Да ние от Жостово ще подкрепим когото трябва, сещате се нали????? А ти Тъпо и Просто Муле, трябва да даваш парички на Циганчето, един вид обезщетение за несбъднати идеи и мераци!!!!!

FACEBOOK