Георги Киряков води листата на "Движение България на гражданите" в Пиринско

снимка: Движение България на гражданите,

"Движение България на гражданите" оповести днес водачите на депутатските си листи в цялата страна. Имената бяха утвърдени от Националния съвет на партията. Очаква се пълният състав на листите да бъде обявен следващата седмица.

За Първи многомандатен избирателен район - Благоевград е определен Георги Киряков, който е член на Контролния съвет на партията на Меглена Кунева. 

Киряков е завършил е СУ "Св. Кл. Охридски" със специалности „Педагогика“ през 2002 година и „Политология“ през 2004 година. Бил е стипендиант на "Фондация за подкрепа на българското висше образование". Работил е като журналист на свободна практика и психолог към Горещата телефонна линия за деца в риск.

Завършил е Българското училище за политика през 2007 година със специализация по политически маркетинг. От 2001 година активно се занимава с избори. Автор е на множество политически анализи и стратегии. Има публикувани множество статии и преводи от чуждия печат по проблемите на международните отношения, икономиката, политиката и други.

Учредител е на политическа партия „Движение България на гражданите“ и е заместник-председател на Контролния съвет.

 

КОМЕНТАРИ

на пук на теб17:26 - 31.03.2013
ЕЙ ЗЛОБАР МРЪСЕН, ТИ ЗНАЕШ ЛИ КАКЪВ ДИРЕКТОР Е ГЮРОВ?ВИНАГИ КЪДЕТО И ДА Е БИЛ,ТОЙ ВИНАГИ Е ИЗВЕЖДАЛ СТОПАНСТВАТА НА ПЕЧАЛБА.ПИТАЙ НАС РАБОТЕЩИТЕ ПРИ НЕГО,ЧЕ ПРЕДИ НЕ ВИЖДАХМЕ НИЩО,А СЕГА ДАВА ПРЕМИИ,ПРЕМИИ.ТАКА ЧЕ АЗ МУ ПОЖЕЛАВАМ ОЩЕ ТОЛКОВА МАНДАТИ ДА Е ДИРЕКТОР,НЕЗАВИСИМО КОЙ Е НА ВЛАСТ.ТУКА ВЕЧЕ СЕ КАЗВА ,КОЙТО ГО МОЖЕ МОЖЕ,СИ ГО МОЖЕ, А ТИ МРЪСНИ МИЯЛКО ,СТОЙ ОТ КРАЯ И ЗЛОБЕЙ.
до Кардаша23:38 - 30.03.2013
ТОШО ГЮРАТА Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ПОЛИТИЧЕСКА ПРОСТИТУТКА.МЕТАНИ НА ДПС,СВИРКИ НА БСП,БУТА ВЕСО КАМБУРОВ ПРИ ЯНЕТО,С КАРДАШЕВА СУВАЛКИ ПРЕД КУНЕВА.ГЮРА,ЗАСРАМИ СЕ ДЕБАЛАК!ГЕРБ ТЕ СЛОЖИХА И ВЕДНАГА ГИ ЗАБРАВИ,АМА ЩЕ ТИ УДАРЯТ ШУТА СЛЕД ИЗБОРИТЕ БОКЛУК ТАКЪВ.
Ангел Кардашев09:45 - 30.03.2013
Коментари, съдържащи лични нападки, обиди, заплахи или нецензурно съдържание подлежат на модериране или изтриване!
ветропоказател18:01 - 29.03.2013
Киряков беше регионален координатор на партия ДСБ до м.април 2009г., а от м.април стана регионален координатор на СДС. Сега е в "България на гражданите". Познайте къде ще бъде след м.май 2013г. !

FACEBOOK