ПП ГЕРБ със серия от дарителски кампании в област Кюстендил

Снимки: ПП ГЕРБ

В рамките на кампанията бяха раздадени 700 козунаци на хора в нужда

Социално слаби, възрастни и хора в неравностойно положение получиха за великденската си трапезата козунаци. Дарението бе направено  от ГЕРБ – Кюстендил, по инициатива на народния представител Кирил Калфин, областния координатор на политическата сила Виктор Янев и общинския ръководител Михаела Крумова.

В рамките на дарителската кампания 700 козунаци бяха раздадени на хора в нужда от общините Кюстендил, Кочериново и Рила. Съветници и доброволци в Кочериново осигуриха също и хранителни продукти от първа необходимост на социално слаби семейства и възрастни хора.        

Инициативата е продължение на дарителската кампания, която представителите на ПП ГЕРБ реализират през последния един месец в областта. Дарения за закупуване на респиратори за интензивно лечение и различни предпазни средства за медицинските лица бяха правени многократно на двете болници в Кюстендил и Дупница.

Лични средства в подкрепа на борбата с коронавируса направиха народният представител Кирил Калфин, областният координатор Виктор Янев, Общинското ръководство на ГЕРБ – Кюстендил, председателят на политическата сила в Дупница Ивайло Константинов, депутатът Радослава Чеканска, кметовете инж. Методи Чимев и Калин Гелев, зам.-кметовете Крум Милев и Олга Китанова, както и съветниците Емил Гущеров и Димитър Крекманов.

От началото на месец април всеки ден се осигурява и безплатна храна на 30 служители на реда, които дежурят на шесте контролно-пропусквателни пунктове в община Кюстендил.

„Даваме гласност на дарителската си кампания сега, защото се надяваме така да насърчим още хора и организации, които имат възможност, да станат съпричастни“, коментираха от ГЕРБ – Кюстендил.

По повод най-големия християнски празник – Великден, от политическата сила отправят пожелания към всички за здраве, смирение и доброта. „Нека празниците ви бъдат светли и спокойни. Вярваме, че ще се преборим заедно с това изпитание и ще дойдат по-хубави дни, които да споделяме с близките ни хора“, пожелават от ГЕРБ – Кюстендил.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK