"Пирин" със сърцат обрат в дебюта на Фийни

Снимки: ФК "Пирин"

"Пирин" обърна "Струмска Слава" с 3:1 след като губеше на полувремето с гол разлика

"Пирин" обърна "Струмска Слава" с 3:1 след като губеше на полувремето с гол разлика. Орлетата показаха сериозен характер и стигнаха до заслужени три точки.

Първата част зелените бяха доминиращият отбор на терена, но положенията за гол липсваха. Противно на логиката, гостите поведоха в резултата с първия си и единствен удар по посока на вратата. Пушкаров изби с глава центриране, а от границата на наказателното поле топка бе изстреляна от Китов, който матира Ганев.

Михайлов пропиля най-чистото положение за "Пирин" през първата част и въобще в мача, след като не успа да вкара от няколко метра с глава пред опразнената врата.

Втората част на терена имаше само един отбор. Пиринци се пуснаха в атака и сипеха центрирания в наказателното поле на гостите.

Влезлият като резерва Габриел донесе равенството в 60-ата минута, след като довкара след избит удар на Вълчанов. Именно Вълчанов вкара гола на успокоението в 75-ата минута, а Благов ознаменува отличната си игра с красив гол с глава в 83-тата минута.

"Пирин" има вече 22 точки, а годината приключва с гостуване на "Лудогорец" Разград II на 2-ри декември.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK