Георги Андонов в с. Мусомища: Време е да сложим край на разделението, на база на което се управлява общината

На снимката: Иван Ламбрев и Георги Андонов, снимки: Пресцентър ГЕРБ - Гоце Делчев

„Проблемите в с. Мусомища са повече от очевидни. Мотивите ми да искам вашата подкрепа – тези мотиви ви „заобикалят“ всеки ден, всеки ден пречат на вас и децата ви. И тези проблеми – липсата на нормални улици, потресаващото състояние на училищния салон и т.н. – не се дължат на това, че кметът Иван Ламбрев не е имал воля да се справи с тях. Напротив – дължат се на липсата на воля и желание у общинското ръководство. На това, че общината се управлява на базата на разделение и то се насажда изкуствено – политическо, етническо, религиозно. На това, че се помага само на едни за сметка на други – само на тези, които са от „правилната“ партия. Време е да сложим край на това“.

С тези думи се обърна към жителите на с. Мусомища кандидатът за кмет на община Гоце Делчев от ПП ГЕРБ – Георги Андонов по време на концерта, организиран от него на централния площад на селото.

„Голяма част от ангажиментите, залегнали в предизборната ми програма, са свръзани именно със с. Мусомища“, добави Андонов. „Не е сериозно един от най-хубавите карстови извори, един от шестте на територията на Балканския полуостров – „Топлицата“, и той да е в това покъртително състояние. До него да няма нормален път. Всичко това е въпрос на воля“, заяви кандидатът за кмет на Гоце Делчев Георги Андонов.

Андонов коментира още, че е пряк свидетел както на усилията на досегашния кмет на селото – Иван Ламбрев, който е и настоящ кандидат от ПП ГЕРБ, така и на това как селото е пренебрегвано само заради факта, че кметът е от ПП ГЕРБ.

„Искам подкрепата ви с ясното съзнание колко много неща не успях да свърша, но и с гордост, произтичаща от усилията, които съм полагал досега и успехите, които имам, работейки в подобни условия. В условия на разделение и реваншизъм. Направиха се немалко неща с помощта на Георги Андонов и правителствата на ГЕРБ. Но те не са достатъчни. Да гласуваме подкрепа на този млад и можеш човек на 25 октовмри, за да му помогнем на осъществи плановете си – Гоце Делчев и с. Мусомища – като част от общината – да бъдат за пример“, призова кандидатът и досегашен кмет на с. Мусомища от ПП ГЕРБ – Иван Ламбрев.

В концерта, организиран от Андонов и ПП ГЕРБ, участие взеха Николай Славеев, Шкумбата и Крисия Ди.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK