Георги Андонов подкрепи акцията на МГЕРБ „Ако днес бях кмет“ и посочи здравеопазването като проблем № 1

снимки: infomreja.bg

Десетки жители на община Гоце Делчев се включиха активно в тридневната акция на младежката организация ГЕРБ, която протича под надслов „Ако днес бях кмет“. В няколко шатри, разположени в централната част на града, младежите привличат вниманието на неврокопчани и жители на населените места в общината, за да търсят отговори кои са най-наболелите проблеми и какво би направил всеки един от анкетираните за тяхното решаване, ако днес беше кмет.

При старта на кампанията в подкрепа на инициативата се включи и кандидатът за кмет  на Гоце Делчев от ГЕРБ - Георги Андонов, който е настоящ народен представител. Лично той записа в анкетната си карта като проблем и приоритет №1 - качествено  здравеопазване  и решаване на проблемите в МБАЛ „Иван  Скендеров”, касаещи  задлъжнялостта на здравното заведение и нередовното изплащане на заплатите на персонала.

По първоначални данни, освен проблеми в здравеопазването, в анкетните карти е изразено недоволство от случващото се в сферата на образованието, лошата инфраструктура, липсата на спортни съоръжения и недостатъчния брой детски площадки. „След кампанията ще се запозная лично с всеки един проблем, посочен в анкетите, и ще обърна сериозно внимание на съветите и предложенията на жителите на община Гоце Делчев“, заяви Георги Андонов. Той съобщи, че резултатите от младежката инициатива „Ако днес бях кмет” ще бъдат публично оповестени, а  проблемът на града, посочен в най-много анкети, ще стане приоритетен, като Андонов ще вземе мерки за спешното му разрешаване.

„Авторът на най-оригиналното решение на посочения от мнозинството анкетирани жители проблем ще получи възможност да бъде с мен един работен ден в парламента, като, разбира се, го запозная с всички министри от кабинета Борисов“, обяви пред ИНФОМРЕЖА привлекателната награда Георги Андонов.

 

КОМЕНТАРИ

Ангелина - до Ангел!19:41 - 23.09.2011
На Духов да му духаш на онази работа! Той ще разкаже играта на общината - къф кенеф има! Евела на момчето тръгна смело с Веселин Стаменов и заедно с Кондев ще изпързалят всички! Квото и да пишете не можете да се преборите с коалицията на весник Града и весник Струма!
Ангел17:33 - 23.09.2011
Кой ако не депутатът на един регион могжеда знае по добре проблемите не само в община Гоце Делчев но и в другите общини в които хората също са гласували за него . Андонов да не се прави на будала и чрез подобни анкети ччак сега да се осведомява за проблемите на община Гоце Делчев . Номерата му вече са ни известни ако не краде платформи и идеи то организира анкети за да научи посфактум какви са проблемите . Да бе тази анкета ще му помогне да си направи и предизборната програма докато на другите кандидати са вече готови . Докато се занимава с муутражииство и фалшиви компромати можеше за отсее най проблемините моменти . Тези ловчански лангиди са ни ясни , ами нека пита шефа на полицията Тонев , Кондев , Геров , Кирев, Зортев Михайлов Стаменов , Духов и останалите му лизачи и даскали те ще му кажат какви са проблемите на крими контингента и на гей дружинките в Гоце Делчев а не е само Гоце Делчев г-н Андонов . Тази голяма лъжица не е за твоята уста по добре се върни в парламента там дремката е по сладка и солидна . Обявете екипа си поне с който ще управлявате общината ако спечелите изборите , от там се тръгва , хората трябва да знаят кои ще ги обслужва. Това ще ви е най- големият проблем г-н Андонов защото няма свясстно покрай вас .Желая успех .
Милчо13:44 - 23.09.2011
Г-н Андонов е депутат от управляващата партия и би следвало да знае за всички проблеми в Г.Дечев.а не сега да играе ролева игра "Кой ще каже проблема:"Преди да гласуваме направете отчет какво Вие направихте за града ни.Желая Ви успех!
Милчо13:44 - 23.09.2011
Г-н Андонов е депутат от управляващата партия и би следвало да знае за всички проблеми в Г.Дечев.а не сега да играе ролева игра "Кой ще каже проблема:"Преди да гласуваме направете отчет какво Вие направихте за града ни.Желая Ви успех!

FACEBOOK