Георги Андонов печели местните избори в Гоце Делчев, според анкетата на ИНФОМРЕЖА

Георги Андонов, личен архив

Депутатът от ГЕРБ Георги Андонов печели изборите за местна власт в Гоце Делчев, сочат резултатите от проведената в рамките на предизборната кампания анкета на ИНФОМРЕЖА. Гласували са общо 296 наши читатели. Най-младият кандидат-кмет на Гоце Делчев – Георги Андонов, е подкрепен от 159 души, което прави 53,72 % от общия брой, включили се в допитването.

На второ място, според анкетата, се нарежда досегашният градоначалник Владимир Москов, издигнат от БСП. За него са дали гласа си 102-ма читатели на infomreja.bg, или 34,46 %.

12 гласа има в своя полза кандидат-кметът на Гоце Делчев от партия „Български социалдемократи” -  Ангел Гераксиев, което му отрежда третото място. За кандидата за кмет от „Атака“ Георги Чолаков са гласували 8 читатели. След него се нареждат Павел Петелов от „ВМРО-НИЕ“ с 6 гласа, Бойко Тодоров от Съюз на демократичните сили с четири гласа, Димитър Донев от „РЗС“ с три гласа и Кирил Стойков от ПП „Нова сила“с два гласа.

 

РЕЗУЛТАТИ ОТ АНКЕТАТА

 

КОМЕНТАРИ

потресен22:55 - 21.10.2011
Ето и тука :)))) леле в Гоцето само 296 души ли живеят, това е просто смешно. Моля ви се, ами аз си направих 10 анкетки и 6 човека казаха че ще гласуват за Георги Андонов. Значи той ще спечели изборите :))))) Толкова простотив не бях виждала и толкова плоски анкетки ....
Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK