Георги Андонов иска касиране на местния вот в Гоце Делчев

Георги Андонов и Ангел Тунчев, снимка: Краси Терзиева, infomreja.bg

Предизборният щаб на ГЕРБ в Гоце Делчев ще депозира в седемдневен срок в Общинската избирателна комисия искане за повторно преброяване на бюлетините от балотажа в неделя за избор на кмет на община Гоце Делчев. "Ще искаме пълна проверка на установените 450 невалидни бюлетини, за да се разбере дали те действително са недействителни. Предстоящите ни действия по оспорване на изборния резултат са съгласувани и с директора на Областната полицейска дирекция по отношение на постъпили жалби за купуване на гласове и други нарушения в изборния ден", заяви на пресконференция загубилият местния вот кандидат-кмет от ГЕРБ Георги Андонов, който е и депутат в 41-вото Народно събрание. 

Според него победата на тези избори е за ДПС. "Хората от Гоце Делчев останаха пасивни и на балотажа повече от 8 000 души не пожелаха да гласуват. В тази връзка съм длъжен да заявя, че ще направим всичко възможно гласът на хората да бъде чут", допълни Андонов. 

Той коментира, че е доволен за стопената за седмица преднина от над 3000 гласа на опонента му от БСП Владимир Москов и от това, че е успял да обедини дясното пространство в града. "С избраните общински съветници от дясното пространство водим преговори за формиране на мнозинство в новия Общински съвет, като ще настояваме председателят да е от управляващата партия. Ще предложим от структурата на местния парламент да отпадне длъжността заместник-председател", посочи Георги Андонов.

Той обяви, че на първото заседание след изборите с осем общински съветници от ГЕРБ и общинското ръководство на партията е решено водачът на листата инж. Ангел Тунчев да стане председател на групата общински съветници от ГЕРБ в новия Общински съвет. На първата сесия, която ще бъде идния вторник, ще имаме готовност да предложим за гласуване и наша кандидатура за председател на Общинския съвет, тъй като сме най-голямата група в местния парламент.

Андонов очаква едно стабилно дясно мнозинство, което няма да позволи еднолично управление, както и неправилно разпределение на финансите. "Надявам се да бъдем коректив на досегашното управление на община Гоце Делчев", заяви още Георги Андонов.

 

КОМЕНТАРИ

Димитър00:44 - 09.11.2011
От двте злини - Москов и Андонов, по-малката е Москов...А и за съжаление, на тези избори не се яви някой по-подходящ кандидат за поста.
до горния манго22:40 - 08.11.2011
тъпоумно същество нали видяхме колко бяха на площада с по две еи пет свещи 25 души вторият ден па се снимахте и излъгахте цяла България че сте над 200 души . На калпак ли ви платиха та така надухте цифрата . Тези провокации ще ги правите в някой друг град а не в Гоце Делчев където хората са достатъчно умни за да разчетат вашите гнусни игрички . И като касират изборите какво ще стане тъкмо Москов ще го смаже с поне 3000 грласа този олигофрен Андонов та и той и вие барабар с него ще забравите къде е Гоце Делчев.
ПРОТИВ МОСКОВ21:52 - 01.11.2011
НЕМИСЕ ВЯРВА ДАСИ ОТ ГД НАЙ ВЕРОЯТНОСИ ОТ БРЕЗНИЦА ТАМ ОСТАНАХА ЕДИНСТВЕНИТЕ ПОДРЪЖНИЦИ НА МОСКОВ. АКО ВСЕ ПАК СИ ОТ ГД ТО НАЙ ВЕРОЯТНО СИ МНОГО ЗАБЛОДЕН ЗАЩОТО НАШИЯ ХУБАВ ГРАД Е НАЙ НЕБЛАГОПРИЯТЕН ЗА ЖИВЕЕНЕ В БЛАГОЕВГРАДСКА ОБЛАС КОЙ МИСЛИШ Е ВИНОВЕН ДРОГАРЯ МОСКОВ СЕГА КАТО СПЕЧЕЛИ ДАЙ БОЖЕ ДА КАСИРАТ ИЗБОРИТЕ ОЧАКВАЙ ДА ПОЧНАТ ДА ДОСТРОЯВАТ ВЕЦОВЕТЕ КОИТО СПРЯ СМНОГО МЪКА АНДОНОВ И ОБЛАСНИЯ УПРАВИТЕЛ НО ЯВНО МОСКАТА ИГРАЕ ДВОЙНА ИГРА ЗАПЛАШИ ВСИЧКИ ДААЛИИ И СРЕДНАЛИИ ЧЕ АКОНЕГЛАСУВАТ ЗА НЕГО ЩЕ ИМ ВЗЕМАТ ВОДАТА ЗА ВЕЦОВЕ.МЕЖДУДРУГОТО МНОГО ХОРА СЕ САБРАХА НА ПЛОЩАДАА ДНЕС ВЕЧЕРТА И СИМВОЛИЧНО ПОГРЕБАХА МОСКОВ КАТО ЗАПАЛИХА СВЕЩИ ПРЕД ПАМЕТНИКА НА Г.Д.ТОВА ЩЕ ПРОДАЛЖИ ВСЕКИ ДЕН
ГД20:44 - 01.11.2011
Георги,Георги!И ти си неграмотен като кандидата ,твой адаш.Почти всички от ГЕРБ сте такива.И заради това загубихте.И добре,че стана така!

FACEBOOK