Георг Георгиев, председател на МГЕРБ: Младежите от ГЕРБ-Кюстендил са изключително активни и социално ангажирани

Снимки: ПП ГЕРБ

Младежите от ГЕРБ-Кюстендил са изключително активни и социално ангажирани. Това каза председателят на МГЕРБ и народен представител от ГЕРБ Георг Георгиев по време на среща с младежите от Кюстендил.

На събитието присъства евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков, Мая Станойкова - областен координатор на МГЕРБ - Кюстендил и Иво Саев, областен организационен секретар на МГЕРБ за Кюстендил.

Георг Георгиев акцентира, че работата на МГЕРБ- Кюстендил е много продуктивна.

„Младежите се справят прекрасно и са изключително активни, но това не означава, че не трябва да привличаме нови членове“, заяви той.

Лидерът на МГЕРБ обобщи, че през септември предстои Летният университет на младежи ГЕРБ, в който ще вземат участие над 250 младежи.

„Ще организираме и регионални академии, в които представители на Кюстендил ще се включат. Трябва да реализираме успешно политиките на партията, за да продължим да привличаме членове“, акцентира той.

„Ние трябва да запознаем младите хора с възможностите, които им се предлагат в България. Необходимо е и да засилим инициативите на местно ниво, за да сме в помощ на хората. В град като Кюстендил, където демографията се нуждае от подпомагане, трябва по-дейно да работим в сфери като образованието и насърчаването на заетостта. Инвестициите, които прави правителството на Бойко Борисов в области като инфраструктура, сигурност, здравеопазване, социални дейности и правосъдие, имат за цел да поставят страната в конкурентна позиция по 
отношение привличането на инвестиции. От там и откриването на работни места и повишаване на общото благосъстояние на гражданите. Само така регионите и населените места могат да бъдат притегателен център за младите хора“ заяви още Георгиев.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK