Генерал Атанасов от Благоевград: Явно управляващите разчитат на купения вот

Снимка: Infomreja.bg

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Това, което виждам навсякъде в страната, е, че управляващите не правят кампания. Явно разчитат на купения вот. Много е важно да бъде наблюдаван изборният процес. Ние имаме съмнения, че ще има опити за фалшификация, но хората имат желание за промяна.

Това заяви водачът на листата на Да България в област Благоевград генерал Атанас Атанасов, който бе на посещение в областния град. Той се срещна с кандидатите в листата на партията.

Според генерал Атанасов всички хора, с които е разговарял по време на капанията, заявяват, че искат смяна на управлението.

Да се надяваме, че най-силната ваксина срещу това управление – високата избирателна активност, ще реши въпроса.

Демократична България е сигурен участник в следващия Парламент и като водач на листата на Пиринско заявявам, че е много важно да има избран кандидат оттук.

Според Атанасов, този депутат ще е връзката между хората и парламента.

Убеден съм, че ние ще имаме представителство от Благоевградския регион!, каза Атанасов.

Според него в листатата има достатъчно високообразовани хора, които са достойни бъдещи депутати.

Управлението на здравната криза е използвана от властта, за да се намали избирателната активност чрез всяване на страх в хората. Не се страхувайте, сложете маса и ръкавици и отидете да гласувате на 4-и април, призова Атанасов.

Призовавам ви още да гласувате за номер 11, ние сме последователен противник на това управление и ще направим всичко възможно да демонтираме тях от властта, завърши Атанасов.

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK