Новият лидер на БСП-Кюстендил, Росен Раденков: Първата ни задача е да станем силна опозиция на местно ниво

На снимката: Иван Каракашки, Росен Раденков и Радослав Зафиров, снимка: Infomreja.bg

Новоизбраният лидер на общинското БСП в Кюстендил Росен Раденков на нарочна пресконференция благодари чрез медиите на тези, които са го подкрепили и на тези, които не са гласували за него.

„Не ставаше въпрос за междуличностни отношения, а за партията. Не бях готов за номинации, но започнаха да валят такива от низовите организации, което в един момент ме накара да се замисля, че може би хората са разбрали, а и мен ме накараха да го разбера, че е дошло време аз да поема собствения си кръст в тази партия. Много бързо се случиха нещата, но аз реших да не оттегля номинацията си и да се боря докрай“, каза Росен Роденков.

Той поясни, че на първо място общинската структура ще се бори да бъде една силна опозиция на местно ниво.

„Възможностите са ни ограничени, но мисля, че всичко опира и до умението да управляваш тези малки възможности, за да въздействаш за положителните идеи  в града, които може да се случват оттук нататък. Ще създадем електронна страница на общинската организация, за да може да бъде достояние на всеки гражданин и ще разчитаме на будното градско общество, на което не му е безразлично, ще търсим подкрепа и от тях", коментира още новият лидер на червените в Кюстендил.

Той бе категоричен, че за да бъде БСП силна опозиция, е необходима доста работа. Социалистите ще търсят съмишленици и в леви партии, които на последните избори са показали, че има почва за съвместна работа. Раденков посочи за пример АБВ.  

"Смятам да върна част от доверието на тези, които се отцепиха, дори и в други леви партии. Не са ни безралични симпатизантите, важно за нас е да привличаме и нови такива, сред които и млади хора, които може да не изразяват социалистическата идея, но да милеят за доброто на града ни“, допълни още Росен Раденков. 

На първата пресконференция на новия лидер на БСП в Кюстендил, Росен Раденков, присъстваха още досегашният председател Иван Каракашки и лидерът на младежката организация Радослав Зафиров. 

 

КОМЕНТАРИ

Да бе да14:44 - 12.06.2017
Ще привлечете вие нови симпатизанти с досегашните си младежи,като наркомана на Катя Янчева-Мартинчо и неговите приятелчета да знаете!!! С наркомани партия не се създава!!
Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK