Гардероб за есента: Кои са основните дрехи за този сезон?

Кои са дрехите, които ще направят модният ви гардероб класически и стилен този сезон?

Кои са дрехите, които ще  направят модният ви гардероб класически и стилен този сезон? Пловдивският  бранд Etere ни предлага няколко модни вдъхновения, които да включим в облеклото си тази есен.

Блейзър
Перфектният блейзър е невероятна дреха, която всяка жена трябва да притежава, заради невероятната му универсалност. Може да го носите с гащеризони за по лежерен вид, с дънки и пуловер, с рокля от миди за офиса и т.н. Вариантите са безкрайни.

Обемен пуровер
Почти невъзможно е да не използвате пуловери през по-хладните месеци. Можете да ги комбинирате с дънки, панталони, пола, рокля и да бъдете стилни и красиви.

Миди пола
Ако обичате да носите поли и рокли, уверете се, че имате пола в стилмиди в арсенала си за есенния сезон. Миди полата е подходяща за по-ниски температури с по-високи ботуши. Плюс това, тя прави чудеса за работния ви гардероб, съчетан с блейзър и поло наприме.

Тренчкот
Тренчкотът е друго съществено и модно връхно облекло, което ще издържи на изпитанието на времето благодарение на класическите си усещания. Изберете си такъв в  цвят каки или светло бежов  - това е дреха, която ще ви служи вярно поне няколко години.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK