"ГАРАНТСТРОЙ 72" - гр. Самоков: Честит професионален празник на строителите!

Петър Димитров, управител: Здраве, сили и нестихващ ентусиазъм в нашата обща цел!

Уважаеми строители, уважаеми съграждани, скъпи колеги,

Щастлив съм, че имам възможността най-искрено да ви поздравя с двойния и традиционен празник Свети Димитър, който е и професионалният празник на българския строител.

От цялото си сърце и душа на всички именици и строители, както и на техните семейства пожелавам здраве, дълголетие и завоюване на нови лични и професионални успехи!

Това, което сътворяват нашите и българските строители със своите ум, ръце и сърце, остава за поколения напред. Те са достойни последователи на Кольо Фичето и са прославили страната ни и извън нейните предели.

Затова поклон пред тежкия им съзидателен труд, който не спира и в студ, и в пек!

Особено внимание искам да обърна на тези, които работят в моята фирма "ГАРАНТСТРОЙ 72" като РЕМОНТ НА ПОКРИВИ, ИЗГРАЖДАНЕ НА ХИДРОИЗОЛАЦИИ, ТАВАНСКИ СТАИ, строеж на сгради и реконструкции, ремонти и довършителни дейности, ВИК и ел. инсталации, асфалтиране на дворове и кърпене на улици, строители, които извършват всички услуги и дейности в строителството, за техния последователен и отговорен труд, за тяхната всеотдайност, взаимно уважение и коректност им пожелавам много здраве, сили и нестихващ ентусиазъм в нашата обща цел!

Весел празник на всички!

 

Петър Димитров

Управител на "ГАРАНТСТРОЙ 72" ЕООД

Тел за контакти: 0893702927, гр. Самоков, ул.” Ген. Столетов” № 10

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK