Гаджанов и Бахов подгласници в класацията волейболист на месеца

снимка: bgvolleyball.com

Костадин Гаджанов от Пирин Балканстрой и Дмитрий Бахов от Марек Юнион Ивкони заеха съответно второ и трето място в класацията на Пресклуб България за волейболист на месец ноември. Гаджанов получи 11 точки, а Бахов - 10, в гласуването на треньорите от Суперлигата по волейбол.

Победител с 31 точки е разпределителят на Арда Кърджали Константин Митев. Цели девет от шестнадесетте гласували посочиха Митев на първо място и той събра 31 точки – с 20 повече от втория в крайното класиране. Плеймейкърът получи своята награда на кратка церемония непосредствено преди срещата на Арда със Славия (София) и бе бурно аплодиран от близо хилядата фенове препълнили трибуните на кърджалийската зала Арпезос.

В анкетата участваха представители на дванадесетте елитни клуба от Суперлигата на България, представител на БФВ и трима журналисти. Всеки от гласувалите подреди първите три волейболисти според своето мнение, с което им даде съответно 3, 2 и 1 точки за класацията. Сред номинираните попаднаха Златан Йорданов и Георги Георгиев от Марек Юнион Ивкони и Благовест Катранджиев, Добромир Димитров и Светослав Гоцев от Пирин Балканстрой.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK