122 абитуриенти на ПГ по икономика и мениджмънт в Кюстендил празнуват днес своето завършване

122 зрелостници завършват ПГ по икономика и мениджмънт „Йордан Захариев“ – Кюстендил, разпределени в 5 паралелки – „електронна търговия“, „икономика и мениджмънт“, „банково дело“, „бизнес администрация“ и „митническа и данъчна администрация“.

Техният бал е днес. В 18.00 часа абитуриентите се събират пред магазин „Кауфланд“ в града, след което ще се отправят към любимото си училище, гаровия площад и към ресторант „Велбъжд“.

За ученик на годината на випуск 2017 бе избран пълният отличник - Робърт Ананиев, който бе и знаменосец на школото. Той вече е приет за студент в УНСС. Многократно е награждаван на национални състезания, олимпиади и др.

„80% от нашите ученици продължават образованието си. Някои учат и работят едновременно, всеки сам избира най-правилния път за себе си. Това бе един активен и инициативен випуск и съм убедена, че тези деца ще успеят в живота със сигурност, защото се насочват там, където могат да постигнат реални успехи. Пожелавам им го от сърце“, каза Таня Динева – директор на ПГ по икономика и мениджмънт. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK