Футболният отбор на ОДК-Кюстендил отново финалист на „Данониада’2011”

снимка: Дани Асенова, infomreja.bg

Малките футболисти на Обединения детски комплекс в Кюстендил за трета поредна година се класираха за финалите на „Данониада’2011” в София.

В Благоевград кюстендилските футболни надежди разгромиха тима на ОУ„Христо Ботев” от Сапарева баня със 7:0. С две победи в групата и силно представяне в последния мач, възпитаниците на треньора Константин Мандалски ще се борят с най-добрите тимове на финала в София в края на месеца. Там ще участват първите два отбора от 6-те зони от страната. И тази година се очаква гост на финала да бъде футболистът Димитър Бербатов, който е патрон на детския футболен турнир.

Миналата година, при голяма конкуренция кюстендилският тим се класира на трето място, като остави след себе си футболни центрове като София, Варна, Плевен, Бургас.

Състав: Янис Стойчев-кап., Алекс Симеонов, Мартин Христов, Георги Стойнев, Искрен Николов, Емилиян Николов, Пламен Петров-голмайстор, Георги Василев, Деан Миланов, Алберто Кирилов, Даниел Христов, Мартин Борисов, Виктор Стойнев, Емилиян Иванов.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk