Футболният отбор на Дебрен стана областен първенец след баража с „Подгорец” – Коларово

Шампионите от Дебрен, снимка: Футболен отбор "Дебрен"

Оспорвана битка и 4 гола от дузпи на последния мач бараж, който вчера се игра на градския стадион в Кресна за определяне на отбора първенец, донесе на футболния отбор "Дебрен" и на многобройните му фенове заслужената кула "Областен първенец" в групата Зона "Места-Изток" мъже.

Култовият мач, който изстреля гърменския отбор на първо място, бе срещу „Подгорец” - Коларово, в чиято врата от дузпи дебренци забиха четири гола.

Победният за "Дебрен" мач завърши при резултат 4:3 и отборът от Гърмен вдигна достойно купата „Областен  първенец”.

Снощи в селото бе истински празник, а феновете посрещнаха подобаващо победителите и поздравиха голмайсторите Ружди Мазъл, Ахмед Купенов, Ахмед Гадиров и Ибрахим Мазъл.

Футболистите на „Подгорец” бяха с мач преднина, побеждавайки силния тим на „Бистрица” (Катунци) с 2:0 и отбора на „Родопа” (Рибново) с 3:0.

И двете победи вдъхнаха самочувствие и увереност сред ръководители, треньори и футболисти на подгорския тим, който очакваше да спечели купата.

„Друга алтернатива пред нас освен победа няма. Духът сред момчетата е силно повдигнат и ако се раздадат докрай, съм уверен, че ще победим и ще вдигнем още една купа, този път като областен първенец”,заяви преди мача  играещият треньор на „Подгорец” Стоян Гогушев.

 

Купите на дебренските футболисти

КОМЕНТАРИ

дебрен11:34 - 05.06.2015
Кой е този играч, за какво става дума? Защо Капзималски да е корумпиран? Да не би да искаш да кажеш, че е взел пари от ФК Дебрен? Миналата година ние като загубихме на финала от Изтребител /Ново Делчево/ да не би да рИвахме, както правите Вие сега!?!? Просто приемате загубата и това е! Все пак това е само спорт, а не война. Може цял мач да сте атакували, може да сте били по-добри, но във футбола се броят головете, а за Ваше съжаление и наша радост вашите играчи не си вкараха дузпите. На кого може да се сърдите, на Капзималски??? Осъзнайте се и направете като нас, ако едната година отпаднете на финала, борете се следващата година, стигнете финал и там успех.
кабзималски е корумпиран некадърник08:37 - 05.06.2015
не мога да честитя победата на отбор, който не играе честно заедно с ръководни фактори от ЗС на бфс. в стартовия лист пуснаха състезател, без право да участва. не знам защо бе допусната твърда игра в мач от аматьорската лига.
CHICAGO20:19 - 04.06.2015
БРАВО ЗЛАТНИ ДЕЦА,С НАИ ДОБРИ ПОЖЕЛАНИЯ ЗА МНОГО БЪДЕЩИ УСПЕХИ КОИТО ВИ ОЧАКВАТ,УСПЕХ МОМЧЕТА ЗЛАТНИ.
debren20:15 - 04.06.2015
Otbora e Debren a ne gyrmen.... nqma da se nauchite... stiga s tova gyrmen

FACEBOOK