Социалистите в Петрич размахаха пръст на кмета Димитър Бръчков за състоянието на пътищата в общината

Председателят на БСП – Петрич, Йорданка Атанасова, снимка: БСП

Общинското ръководство на ПП БСП в община Петрич остро разкритикува отговора на Димитър Бръчков до кметовете на населени места за липсата на финанси за подобряване на инфраструктурата в общината.

Недопустимо е пътищата в община, каквато е община Петрич, да бъдат в такова окаяно състояние в 21 век, заявиха от партията. Местните социалисти отбелязват, че инфраструктурата е един от основните фактори за благоприятното развитие на общината.

От ръководството на БСП напомнят на кмета Димитър Бръчков за обещанията, дадени от него пред жителите на община Петрич във връзка със спасяването на болница "Рокфелер", като вместо ясна стратегия за заздравяване на дружеството, се поднесе едно неочертано и неясно сливане с МБАЛ "Св. Врач" - Сандански, което обърква не само жителите, но и лекарите.

Отчитат се неизпълнените обещания на кмета за пазара в град Петрич и градския парк, като от партията остро критикуват и бездействието на повечето общински съветници, избрани от жителите на общината да защитават техните интереси и настояват за конкретни действия по тези проекта. 

Общинското ръководство на БСП препоръчва на управата в Петрич да спре да се оправдава с миналото управление. Това според социалистите е навик на цялото управление на ГЕРБ. От БСП напомнят на кмета Бръчков, че като бивш общински съветник той е бил наясно със състоянието на всички общински дружества.

"Нека вместо пищните шествия, празненства и коктейли, които се отчитат като успешни, да започне конкретна работа върху дадените обещания към жителите", призовават още от общинската структура на БСП в Петрич.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK