ФК "Кюстендил" стартира подготовка с 21 футболисти

Снимка: ФК "Кюстендил"

Четири са новите имена до момента, 7 са уговорените контроли

Отборът на ФК "Кюстендил" стартира подготовката за пролетния дял от Югозападна Трета лига с 21 футболисти. Те бяха изведени на стадион "Осогово" от старши треньорът Николай Николов, след което архиерейският наместник Генади Генадиев, в присъствието и на ръководството на клуба, отслужи водосвет за здраве и успехи.

"Чакаме още двама нови играчи. Отборът ще изиграе 7 контроли, една от които е с македонците от "Саса" Каменица. От 20-и януари започваме лагерна обстановка с храно ден която ще бъде 14 дни и двуразви занимания.

Росен Йорданов и Евгени Гроздин от "Марек", Борис Груев от "Чавдар" Етрополе - вратар, Александър Златков от "Локомотив" ГО, това са новите попълнения за сега.

Напускат - Пламен Петров отива в Германия да играе, вратарят Хуго Гумейро отиде в "Дунав" Русе. Изходящият трансвер на Мартин Михйлов е под въпрос и той е на проби в отбор от първа лига.

С отбора не зпочнаха и капитана Ивайло Иванов, Емил Стоянов и Йордан Йовчев, на които благодари клубът за помоща и за всичко, което направиха за отбора. Дадоха сърце и душа, но те напускат по професионални причини", казаха от ръководството.

След есенният полусезон ФК "Кюстендил" е на 6-о място с 28 точки, след 9 победи, 1 равенстви и 6 загуби, и голова разлика 25:16.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK