Футболистите на Септември излязоха в коледна ваканция

Снимка: Община Симитли

Отборът на Септември (Симитли) излезе официално в коледна ваканция. Футболистите от представителния тим се събраха на шумно парти в механа „Кукерите” в Симитли, с което изпратиха сравнително добра година за отбора.

Следващия полусезон момчетата на Септември дават категорична заявка за много по-добра игра и желание за победи. На футболното парти не липсваше никой от спортно-техническото ръководство на клуба,старши треньорът Иво Тренчев и треньорите, които работят с младите таланти в ДЮШ на Септември.

Коледният купон на футболистите сподели и общинският кмет Апостол Апостолов, който ревностно отстоява спортното възпитание на децата и младежите от симитлийска община, не щади сили и средства за това децата на Симитли да растат в духа на спорта.

Партито не пропусна да уважи бившият играч на Септември Ивайло Лазаров. След последната тренировка вчера футболистите излязоха в коледна ваканция.

На футболистите бяха раздадени възнагражденията и финансовите отношения с отбора до края на годината на всеки от тях са чисти. През януари отборът отново ще се събере, за да започне новия полусезон.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK