„Фондацията“, Лили Иванова и още куп звезди на празника на Благоевград

Благоевград ще бъде домакин на едно от най-големите музикални събития в България - Годишните музикални награди на БГ Радио. До дългоочаквания спектакъл остава само седмица.Той ще се проведе на празника на града - 24 май, от 21:00 часа на площад „Георги Измирлиев“.

Специално за благоевградската публика в града ще пристигнат едни от популярните и обичани родни изпълнители - Лили Иванова, Васко Василев, Орлин Павлов, Бобо, Графа, Михаела Филева, VenZy, Революция Z, Б. Т. Р., Мария Илиева, Били Хлапето, Любо, както и специалната изненада – супергрупата "Фондацията".

Новосформираната група ще представи на сцената на Годишните Музикални Награди на БГ РАДИО 2013 - Кирил Маричков (Щурците), Иван Лечев (ФСБ), Дони, Славчо Николов (Б.Т.Р.) и Венко Поромански (ТЕ). Фондацията е супергрупа с легендарни изпълнители, които се събират, за да изпълняват песни на собствените си групи – в репертоара им са повече от 20 от най-емблематичните парчета на Дони и Момчил, ФСБ, група ТЕ, Б.Т.Р. и Щурците, но в различен аранжимент.

На 24 май награди ще вземат най-заслужилите български изпълнители и музиканти за 2012 година, тези, които слушателите на БГ РАДИО са избрали чрез гласуване на www.bgradio.net, което продължава до 23 май включително.

Празничният спектакъл ще бъде излъчен по БТВ, Сити ТВ и БГ Радио. За пръв път Годишните музикални награди на медията ще се раздадат извън столицата София, като единодушно изборът на организаторите е бил Благоевград.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK