Фондация „Символ на любовта” получи наградата „Партньор на общините”

Дневен център за работа с деца и младежи с увреждания в Гоце Делчев, снимка: Фондация "Символ на любовта"
Фондация „Символ на любовта” получи наградата „Партньор на общините” по време на официална церемония в София. На церемонията бяха връчени годишните награди на Националното сдружение на общините за 2014 година.
 
Отличието „Партньор на общините” се присъжда на неправителствени организации или личности, които са оказали значима подкрепа за реализиране на общински приоритети. Тази година, членовете на НСОРБ са взели единодушното решение, наградата да бъде дадена на Фондация „Символ на любовта”, заради трите значими социални проекта, реализирани на територията на община Гоце Делчев. Проектите са Немска клиника „Символ на надеждата” , Дневен център за деца с увреждания „Символ на любовта” и Дневен център за възрастни хора с увреждания, като общата стойност на реализираните проекти е над 6 милиона лв.  
 
Освен това, през последните повече от 15 години, фондация „Символ на любовта” е оказвала голяма помощ на социалните институции, болницата и детските заведения в общината с осигуряване на дарения за оборудване и консумативи. 
 
На церемонията за връчването на годишните награди на НСОРБ за 2014 година, отличието „Партньор на общините” получиха лично представители на фондация „Символ на любовта”, които бяха придружавани от кмета на Гоце Делчев Владимир Москов. Те благодариха на Община Гоце Делчев и лично на градоначалника за огромната подкрепа през годините и активното съдействие в реализиране на всички съвместни проекти и инициативи.  
 
 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK