ФК „Велбъжд" - Кюстендил, загуби с 0:1 от „Миньор“ - Перник

Снимка: Личен архив

Играчите на ФК "Велбъжд" - Кюстендил, загубиха минимално с 0:1 на стадион "Осогово" в мач от Трета Югозападна група. Кюстендилци не успя да се противопостави на тима на "Миньор" Перник и с оглед показаното, загубата бе логична.

Капитанът на гостите Томислав Павлов донесе третата пролетна победа за гостите и зарадваха верните си фенове. Гласовита агитка от над 100 души подкрепи „чуковете“ на „Осогово“ и остана доволна от представянето на любимците си, а те продължават без загуба през пролетта.

Единственият гол в мача падна в 15-ата минута след прекрасна контраатака. Павлов изведе Слишков отдясно, младокът напредна и поднесе топката на границата на наказателното поле.

Томислав Павлов с мощен шут в долния десен ъгъл направи вратаря Кристиян Дяков безпомощен. До края на мача „жълто-черните“ създадоха куп голови възможности, а домакините могат да са доволни от минималната си загуба. На два пъти техни бранители успяха да изчистят от голлинията.

В 76-ата минута Павлов изведе Васев, който преодоля вратаря, но Хайдара с крак успя да спаси вратата. В самия край Димитър Панталеев насочи топката към мрежата, но отново тъмнокожият бранител с глава изби в корнер.

Попадение на Росен Танев от домакините бе отменено, заради засада през второто полувреме. Най-близо до гола за "Велбъжд" бе Джон Ба, но вратарят Леонтиев отрази ударите му.

"Велбъжд" остава твърдо на последното място с едва 7 точки, а в следващия кръг играчите на Иван Маринов гостуват на 20 март, сряда от 15 часа на "Германея" - Сапарева баня.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK