ФК „Пирин” е общински

снимки: infomreja.bg

С 21 гласа „за” общинските съветници в Благоевград решиха на днешната си редовна сесия Футболен клуб „Пирин”  да се преобразува в общински. Така Общинският съвет в Благоевград даде съгласие за създаване на „Общински футболен клуб Пирин” и упълномощи кмета д-р Атанас Камбитов да проведе преговори за сключване на договор за обединение или преобразуване на футболни клубове.

На пресконференция преди седмица д-р Камбитов подчерта, че са осигурени спонсори и издръжката на ФК „Пирин“ няма да е в тежест на общинския бюджет. Един от тях ще бъде „Булгартабак-БТ АД“. 

За да се развие по най-добър начин футболният отбор „Пирин”, както и детско-юношеските формации с подкрепата на община Благоевград, ще се концентрират усилията на максимален брой граждани, обществени организации и търговски дружества. Така ще се създадат максимални условия за развитието, утвърждаването и насърчаването на футболната игра.

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

жена01:32 - 01.12.2012
"Браво" Пари и спонсори за футбол намерихте,а за артистите и емблемата на града няма! Емблема,така нарекохте г-н Кабмитов в предизборната си среща преди година ансамбъл "ПИРИН"! Защо ли?
the green17:12 - 30.11.2012
Закривай копията!
Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK