ФК „Пирин” - Разлог влиза в „Б” група

снимки: Община Разлог

ФК „Пирин” (Разлог) получи купата на БФС като победител в Югозападната "В" група. Шампанско се ля по градския стадион на Разлог. Бурни аплодисменти съпътстваха церемонията по награждаването. Това е едно от най-значимите събития в спортния живот на община Разлог, коментираха футболните запалянковци.

След края на церемонията се проведе демонстративен мач между настоящия отбор на Пирин (Разлог) и ветераните на клуба.

Председателят на Зоналния съвет на БФС в София Валентин Чакъров лично връчи купата и златните медали за първото място в Югозападната "В"група на Пирин (Разлог). В Разлог бяха още секретарят на ЗС на БФС в София Николай Младенов и председателят на Спортно-техническата комисия към БФС Веселин Маркович.

Народният представител инж. Любен Татарски, общински съветници и над 200 верни фенове аплодираха първенеца в Югозападна „В” група. Кметът на Разлог Красимир Герчев подчерта, че момчетата на Иван Стойчев заслужено получават златните медали и купата.

Както е известно, възпитаниците на Иван Стойчев станаха първенци в групата и спечелиха промоция за професионалния футбол. Това стана реалност след много усилена работа пред последните три години.

„Започнахме от възстановяване на детско-юношествата школа, като постепенно развихме един професионален отбор, който подобаващо представя и защитава името на Разлог във футболния живот на България. Въпреки трудностите, ние не се предадохме и тази церемония доказва, че трудът се възнаграждава. Наша морална подкрепа бяха жителите на Разлог, феновете, които ни подкрепяха  и бяха до нас във всяка победа, но и при всеки загубен мач”, коментира Захари Беличенов президент на ФК „Пирин” (Разлог). 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK