Почина мъжът, убил майка си в Кюстендил

Иво Иванов почина в следствения арест в Кюстендил Снимки: Infomreja.bg

Иво Иванов издъхна зад решетките на следствения арест миналата седмица

Почина синът, убил по особено жесток начин майка си Юла Стоянова. Това потвърдиха източници на ИНФОМРЕЖА. 49-годишният Иво Иванов е издъхнал миналата седмица в следствения арест в Кюстендил, като причината е здравословен проблем.

„Този човек беше с нисък социален статус и през годините е злоупотребявал с алкохола. Всичко това е допринесло за влошаване на здравословното му състояние“, коментираха наши източници.

Както ИНФОМРЕЖА съобщи, 49-годишният Иво Иванов уби майка си Юла Стоянова в началото на месец юли м.г. Жената беше зверски пребита в дома си, намиращ се на една от тихите улички под кюстендилската болница.

Драмата се разигра часове преди да стартира дело по Закона за домашното насилие, заведено от страна на Юлия срещу сина й.

„Този човек беше пропаднал пияница. Обвиняваше леля Юла за всичко. Многократно сме подавали сигнали до полицията, но уви – не успяхме да я спасим“, коментираха съседи на зверски убитата майка.

След задържането си от полицията на Иво Иванов беше наложена постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“. По време на съдебния процес Иво не се разкая за случилото се, а дори твърдеше, че цял живот бил тормозен от майка си.

 

В тази къща 49-годишният Иво уби по особено жесток начин майка си Юла Стоянова

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK