ФК "Кюстендил" ще зимува на 6-о място след победа у дома

Снимка: Infomreja.bg, архив

Кюстендилци разгромиха "Беласица" с 4:0 в последен мач от есенния дял

Дебютантът в Трета Югозападна лига, тимът на ФК "Кюстендил", завърши есенният дял с убедителна победа. На стадион "Осогово" домакините отвяха "Беласица" Петрич с 4:0 и бяха изпратени с аплодисменти от верните си фенове.

Кюстендилци останаха с човек повече в 41-та минута и те се възползваха максимално от численото превъзходство още преди почивката. В 42- та минута централният нападател Александър Александров - Аци, се разписа за 1:0.

При този резултат двата отбора се оттеглиха на почивка, а 10 минути след подновяване на играта головата серия за ФК "Кюстендил" продължи с попадение на Денислав Велинов, който направи добавка след удар на Александров за 2:0.

Класическото 3:0 оформи Кирил Вълов в 67 мин., който се разписа след удар от границата на наказателното поле, а крайното 4:0 оформи в 84-та минута Даниел Христов.

Това бе и последният официален мач за тима, воден от Николай Николов. Кюстендилци ще зимуват на 6-о място с 28 точки, след 9 победи, 1 равенство и 6 загуби, и голова разлика 25:16.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK