ФК „Кюстендил“ официално представя играчите си на стадион "Осогово"

Снимка: Личен архив

Новият член на Трета Югозападна лига - ФК "Кюстендил", официално ще представи играчите си, на които ще разчита през започващото в началото на август първенство.

Това ще стане в сряда, 24 юли, от 18 часа, за когато е предвидена и контролна среща с "Миньор" Перник, съобщи Слави Велинов, административен директор на клуба.

До момента ФК "Кюстендил" изигра 5 контроли от лятната си подготовка, като спечели и петте. В първите две играни на стадион "Осогово" възпитаниците на Николай Николов - Чезето се наложиха с 1:0 над "Марек" Дупница и с 3:0 над "Перун" Кресна.

В първото си гостуване кюстендилските футболисти се наложиха в Ихтиман над "Ботев" с 0:2. Със същия резултат победиха "Беласица" в Банско, а в последната играна проверка надиграха с 1:3 като гости Рилски спортист в Самоков.

Освен отборът на ФК "Кюстендил", в сряда ще бъде официално представена и цялата Детско - юношеска школа. ФК "Кюстендил" ще започне участието си в Трета Югозападна лига с гостуване на "Балкан" в Ботевград, на 3-и август.

Първият домакински мач на тима е на 10 август, когато във втория кръг на стадион "Осогово" кюстендилци посрещат "Надежда" Доброславци.

 

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK