Отново мач на „Звездите” и „Бузлуджа”

снимки: Дани Асенова, infomreja.bg

Традиционната приятелска среща си спретнаха футболистите от школата на ФК „Бузлуджа” на игрището на градския плаж в събота. С най-голям интерес се очакваше двубоят между „Звездите” срещу настоящите играчи. Преди тях, разделени на два отбора се конкурираха децата от подготвителните групи. Въпреки дъждовното време младите футболни надежди играха с много хъс и настроение.

В родния си град за предстоящите празниците са Радослав Димитров и Ивелин Георгиев от „Векта” /Пловдив/, Денислав Мицаков, Виктор Мицаков и Емануел Лазаров от „Литекс”, Олег Димитров от ЦСКА, Ясен Деянов, Димитър Барбулов, Георги Василев и Цветелин Николов от „Пирин” /Благоевград/ и Радослав Велинов от „Ботев” /Пловдив/. За мача не пристигна само Владислав Мисяк от „Левски”.

„Звездите” победиха с 4:1, но не се сбъднаха заканите им преди мача, че успехът ще е с голяма разлика. Резултатът откри Ивелин Георгиев през първото полувреме - 1:0. След почивката Едислав Сребранов изравни - 1:1, но Олег Димитров се разписа за 2:1. Голмайсторът на детския тим на „Бузлуджа” Любослав Александров отбеляза за 2:2. Димитър Барбулов и Ясен Деянов от дузпи, оформиха крайното 4:2.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK