ФК „Бузлуджа” откри спортно-състезателната година

снимки: Дани Асенова, infomreja.bg

На игрището на градския плаж се събраха треньори и състезатели от ФК „Бузлуджа”. Отново в клуба се завръща като треньор Николай Николов-Чезето. Президентът на клуба Илчо Велинов поздрави малките футболисти с новия спортен сезон.

"Започваме подготовка за първенствата без контузии, болести и дано така да продължи през цялата година. Ще се радвам ако и през новия сезон виждам във вас упоритост, трудолюбие и жажда за успехи. Искам да ви пожелая, по-добрите от вас, които тренират усърдно да имат шанс да играят на по-високо ниво. Пожелавам успех и на момчетата, които вече са в други клубове и дано постигат по-големи успехи”, заяви Велинов, който представи и треньорите. За пръв път в новото първенство ФК „Бузлуджа” ще има и отбор юноши старша възраст /род. 1993-1994 г./, който ще се води от треньора Николай Николов.

Юношите младша възраст, родени 1995-1996 г. ще се подготвят от Владо Ангелов. Пламен Петров- Бързака ще води отбора /род. 1997 г./, който играе в първенството - Деца „А”. Подготвителната група /род.1998 г./ - Деца „Б” е с треньор Иво Асенов.
 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK