ФК "Банско" надигра "Сливнишки герой" с 3-1

снимка: Община Банско, архив

В контролна среща играна в Сливница, ФК “Банско” надигра с 3-1 домакините от “Сливнишки герой”. В 22 минута Юли Колушев откри за гостите, след като получи отличен пас от Динко Слаев. Малко по-късно съотборникът им Павел Петков удари страничната греда и пропусна да удвои. В ответната атака домакините изравниха, а автор на попадението бе Борислав Павлов. След почивката момчетата на Войн Войнов бяха пълни господари на терена и вкараха нови два гола. Първо Петьо Динков със страхотен удар от границата на наказателното поле прати топката под гредата и покачи на 2-1. В 65 минута още една резерва Валентин Валентинов вкара трети гол за “Банско” и фиксира крайното 1-3.  

В началото на мача се получи неприятен инцидент, в който Васил Костов получи тежка контузия. Във въздуха той бе притиснат от двама бранители на “Банско” и главата му бе разцепена. Раната е около 4 см, като веднага футболистът на “Сливнишки герой” бе закаран с линейка в болницата. Преди близо два месеца в мач от първенството ФК “Банско” отново вкара три гола за победата с 3-0 срещу “Сливнишки герой”. Това бе втора проверка за ФК “Банско” в рамките на по-малко от едно денонощие. Вчера на стадион "Св. Петър" банскалии направиха зрелищно реми 3-3 с гостите от “Вихрен” Сандански.

С отбелязаните 6 гола в два мача футболистите на Войн Войнов тушираха критиките по техен адрес за многобройните пропуски, направени в последните няколко мача на отбора. Следващата среща на ФК “Банско” е на 28 октомври, като домакин на лидера в Западна “Б” група “Бдин” Видин.

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK