Фирма от Истанбул, производител на LED телевизори-пана, сключи договор за търговска дейност с „Инмак-2000“ ООД - Гоце Делчев

Снимка: Infomreja.bg

Генералният мениджър на истанбулската фирма "ТУМПЕР“, инж. Хюсеин Тумпер, която е сериозен производител на LED телевизори – пана, вече втори ден е на търговско посещение в гоцеделчевското дружество „Инмак-2000“ ООД - производител на широк спектър антени в честотните диапазони от 27 MHz до 5.8 GHz.

Управителите и на двете производствени дружества - Николай Петков и Хюсеин Тумпер, постигнаха договорености фирма „Инмак-2000" да снабдява  турската фирма с произвежданите от нея различни видове антени и аксесоари за мобилна комуникация.

Турският бизнесмен инж. Хюсеин Тумпер е придружанван в Гоце Делчев от журналиста Мустафа Акас, който освен запален радиолюбител е и приятел на Гоце Делчев и на управителя на гоцеделчевската фирма Николай Петков от много години. 

"Ние работим с над 26 чуждестранни фирми и имаме капацитет да работим и с турската "ТУМПЕР". Надявам се бъдещата ни съвместна работа да е успешна", коментира за ИНФОМРЕЖА управителят Николай Петков.

„Инмак-2000“ ООД е създадена през 1991 г. и е специализирана в производство на антени и аксесоари за мобилни комуникации. Фирмата е сертифицирана по международния стандарт за управление на качеството – ISO 9001:2008.

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK