Финална конференция в гр. Терми по проект „Дейности за подпомагане и подкрепа на социалното предприемачество на местно ниво”

Проектът е с акроним ACT SOCIAL по Програма за трансгранично сътрудничество ИНТЕРРЕГ V-A Гърция-България 2014-2020

На 1-ви Октомври в гр. Терми, Република Гърция, ще се проведе финална конференция по проект „Дейности за подпомагане и подкрепа на социалното предприемачество на местно ниво” (“ACTions for the SuppOrt and enhancement of SocIAl entrepreneurship at Local level”) с Акроним ACT SOCIAL и договор за субсидия №B2.9c.05/03.10.2017, изпълняван по Втора покана на Програма за трансгранично сътрудничество ИНТЕРРЕГ V-A Гърция-България 2014-2020.

Събитието се организира от Община Терми, водещ партньор по проекта, а участие ще вземат Сдружение на Югозападните общини и Сдружение ЮНИ ПАРТНЕРС, като партньорски организации по проекта.  

На събитието ще бъдат представени резултатите от изпълнените дейности по проекта, идеи за социални предприятия и предприемачи, както и практическа информация и материали в помощ на социалните предприемачи.

Специално обръщение към участниците ще направи лично кмета на Община Терми, г-н Пападооулос. Приветствени слова към участниците се очакват от името на г-н Камбитов, кмет на община Благоевград и Председател на Управителния съвет на СЮЗО, както и от страна на Съвместния технически секретариат по Програмата, както и от км

За повече информация относно целите и дейностите на проекта, моля посетете адрес: www.act-social.eu

Проектът е съфинансиран от Европейския фонд за регионално развитие и от национални фондове на страните, участващи в Програмата за трансгранично сътрудничество ИНТЕРРЕГ V-A Гърция-България 2014-2020.

 

Тази публикация е направена с подкрепата на Европейския съюз,  чрез Програмата за трансгранично сътрудничество ИНТЕРРЕГ V-A Гърция-България 2014-2020. Съдържанието на публикацията е отговорност единствено на Сдружение на Югозападните общини и по никакъв начин не трябва да се възприема като израз на становището на Европейския съюз, на страните-участници в Програмата, на Управляващия орган или на Съвместния технически секретариат.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK