Финалистка от “Моята голяма ТВ сватба” Фотка Андонова се дипломира като логопед

снимка: news.fashion.bg, архив

Съпругата на елитния футболен рефер Ивайло Стоянов, Фотка днес официално получи дипломата си за магистър логопед от ЮЗУ "Неофит Рилски". На церемонията по връчването на дипломи за бакалаври и магистри към Факултет “Обществено здраве и спорт” присъстваше и съпругът на бъдещия логопед Ивайло Стоянов.

В началото на 2009 година двойката достигна до финал на играта “Моята голяма телевизионна сватба”, излъчена в “Шоуто на Слави”. Двамата не само че бяха на крачка от успеха, но и спечелиха вота на публиката. В интернет форума имаше гласуване и 2 490 души ги посочиха за първенци, а едва 300 гласуваха за победителите Ася и Станьо.

Месец след финала се заговори, че Слави Трифонов лично е определил кой да стане победител в проекта „Моята голяма телевизионна сватба“. И то още в самото начало целият конкурс бил нагласен, за да бъде спечелен от приятел на шоумена и гаджето му.

За да тушират напрежението, шоумените Слави Трифонов и Евгени Димитров-Маестрото бяха лични гости на сватбеното тържество на Фотка и Иво в Петрич.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK