ЮЗУ излиза във ваканция заради коронавируса

Снимка: Infomreja.bg

За администрацията няма да има почивка

ЮЗУ взима мерки срещу разпространението на коронавируса. Ректорът нареди:

Да бъдат преустановени присъствените учебни занятия в Югозападния университет „Неофит Рилски“, считано от 09.03.2020 г. до 15.03.2020 година, с изключение на вече насрочените държавни изпити, защити на дипломни работи и публични защити на дисертации, в случаите, когато е невъзможно да бъдат отложени. За пропуснатите занятия ще бъде изготвен нов график на учебния процес.

Да се ограничи провеждането на масови мероприятия на територията на Университета. При невъзможност да бъдат отложени, същите се провеждат след писмено съгласуване с ректорското ръководство.

За администрацията на ЮЗУ „Неофит Рилски“ работните дни в периода от 09.03. до 15.03.2020 година са присъствени.

Да бъдат преустановени командировките и пътувания на академичния състав, служителите от администрацията и студентите в Италия и Китай и други държави с висок риск от разпространение и усложнения от короновируса.

14-дневен карантинен период за всички завръщащи се от чужбина членове на академичния състав, служители от администрацията и студенти, както и на чуждестранните преподаватели, изследователи и студенти, пристигащи от чужбина, е задължителен.


 

КОМЕНТАРИ

Covid 1921:47 - 08.03.2020
Толкова безмозъчна информационна политика не се е чуло и видяло! Това е "стил БЮ".
Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK